Elo Moto

Klimus

New Member
Dzień dobry wieczór!

Maj nejm is Karol. Mieszkam we wiosce Ruda, w okolicach Warszawy. Lat mam 15. Trzon moich zainteresowań stanowią gry RPG, a zwłaszcza TES III: Morrowind i TES IV: Oblivion. Mówiąc szczerze Gothic przeszedł już dla mnie na lamusa na rzecz tych dwóch powyżej wymienionych gier. Nie grałem tylko w G3 ze względu na słabość mego szrota (kompa). O 1, 2, NK wiem wszystko, znam te części na wylot. (@#$%^, może ktoś mi powiedzieć, gdzie jest ten cholerny klucz?) Tak, to jedyna rzecz o której nie mam pojęcia. Po za RPG-ami interesi mnie ping pong i gra w piłkarzyki, te planszowe. Lubie też piłkę nożną, ale tylko ją oglądać, a nie w nią grać!!! Jestem fanatycznym kibicem Legii. :)
Przybywam tutaj z innego forum o Gothicu, z Gothic Revolution. Niewielkie, jednak wspaniałe. Pierwszy raz jestem na takiej metropolii jak GUP. Nie wiem jeszcze, czy się do was przywiążę, tak jak do tych łajz z GR :)

To by było na tyle....
pzdr

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
łelkam on auer grejt forum Karol.
Miło mi powitać zagorzałego kibica Legii, fana TES no i ofc Gothica ;). Mam nadzieję że twoja wiedza o nim faktycznie jest tak duża jak mówisz i będziesz mógł aktywnie brać udział w życiu forum ;P
Myślę, że spotkasz tu wiele osób podzielających twoje zainteresowania i znajdziesz w nich bratnie dusze.
A z tą metropolią to bym nie przesadzał, jest nas tylko jakieś 15 tysięcy, z czego aktywna jest garstka osób.
Tak czy siak, czy kwak witam Cię wśród nas, czuj się jak u siebie i często zabieraj głos ;)
May the Force be with you
pzdr

switek17

Member
CYTAT
tylko jakieś 15 tysięcy
Na Gothic Revolution jest 200 userów, z czego ok. 20 aktywnych, więc się nie dziw Klimkowi. Sry, Klimusowi :D Witam ziomka z GRev i jeśli będziesz dość długo i postanowisz dołączyć do którejś z gildii, to zapraszam do Leśników. Ja tam byłem, miód i wino piłem xD A tak serio, to super atmosfera u nich i no i Yeeda mają (ten, co mi dał adres do GRev). A Yeeda to tu każdy zna ^^

edit: No nie zauważyłem, ale dobra, nie offtopujmy Bojan ;) bo zaraz Yeed (ten, którego nikt nie zna) porządek tu zrobi^^

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
CYTAT
tylko jakieś 15 tysięcy

Sorry, powinno być
CYTAT
"tylko" jakieś 15 tysięcy

to podkreśliło by delikatną nutę ironii w tej wypowiedzi :D

CYTAT
A Yeeda to tu każdy zna ^^

Yeed? Pierwsze słyszę:p