Electric_dragon/piotr K.

• Thread starter Electric_Dragon
  • Rozpoczęty
E

Electric_Dragon

Guest
Jak zacząc? Aha. Witam Was ;) Na forum jak widzicie od przeszło 3 lat. Od kilku miesięcy jakoś częściej zaglądam a wręcz jestem obecny prawie codziennie. W Gothica nie gram już, wyrosłem :p ale poczytać sobie lubię. Od roku student budownictwa na Politechnice Świętokrzyskiej. Studiuję i pracuję. Pracuję na świeżym powietrzu co najbardziej odczuwam podczas zimy. :D
Moja mania to książki. Z każdej wypłaty zakupuje jedną, dwie sztuki. Chociaż ostatnio się uspokoiłem z czytaniem. Pamiętam w gimnazjum kupiłem któryś tom z serii Warcrafta, siedziałem nad nią do 4 rano a zacząłem czytać o 20. Półtorej godziny snu i do szkoły. Heh to był pamiętny dzień. Nie wytrzymałem i zerwałem kilka godzin. Interesuję się tematyką fantasy, ale głowę mam otwartą na inne gatunki. Moja wirtualna aktywność internetowa? MMORPG Gildwars na którym siedze również od 2004 roku. Aktywnośc na kilku forach tematycznych, nja kilku jako mod, na jednym jako admin. Po pracy najchętniej włączam sobie muzyczkę, przeważnie dance house, ale też znajdą się ostrzejsze rytmy. SOAD, Papa Roach, Linkin Park(fan) Anathema, Tool, Coma. Wysokie miejsce w moim rankingu zajmuje muzyka z filmów historycznych. Zajebiste niektóre utwory są. Filmotekę też posiadam niezła.
Ostatnio zacząlem interesować się ASG, zbieram fundusze oraz poznaję ten rynek tej zabawy.
GG i email mój znacie, spójrzcie tylko na sygnaturkę.
Wracając do tematu taaak, po bodajże roku wstąpiłem do wojowników, i bawię u nich niezmiennie przez cały czas. NRP to dobra rzecz, nawet sobie postać tam stworzyłem, pobawię się trochę i zobaczę jak mi wychodzi. No co mam więcej napisać, gdzie mieszkam i ile mam lat, znajdziecie w profilu. Wystarczy kliknąc;)

Pozdrawiam, jak będę chciał coś więcej napisać, to napisze , O :D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
No, Ed. Nie ma to jak się przedstawić po 3 latach :lol:

nie ma to jak spamić w temacie ;]....ostrzegam

Bzdura, imo, ten dział to z idei czysty spam - GW

Electric Dragon

Majster
Weteran
No moda podobno na powitania po miesiącach rozłąki, to ja oficjalnie się przywitam ^^. Wiele się zmieniło od czasów, jakie zostały opisane w pierwszym poście. Pod koniec lipca zrobiłem sobie przerwę od wszystkiego, początkowo miał to być koniec ze wszystkim. Jednakże był to tylko czas załatwienia kilku pilnych spraw, oraz próba udowodnienia sobie czegoś. Z nowym kontem, krótkimi wizytami na forum - w porównaniu do poprzednich za starego konta - czuję się lepiej. Do aktywności mnie nie ciągnie jak na razie. Zwykły user, tylko zaprawiony fioletowym kolorkiem.

Fuck yeah, naprawdę wiele się zmieniło od 30 listopada 2007 roku, godziny 08:09

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Hmm, albo ja jestem też mało aktywny, albo sam nie wiem, ale nie odczułem jakoś Twojej nie obecności, głupie :|
Cóż, może to jakiś sens zrobić nowe konto, ale czy to było konieczne ? :] Nowe konto zeruje tylko licznik, zawsze mogłeś zgłosić się o bana na miesiąc czy dwa :p
Nie bardzo też rozumiem ideę tego postu, jak i innych w moim wykonaniu, ale nie mogłem się powstrzymać :)

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Czy to ja zapoczątkowałem tą serię? ^^

Electric Dragon

Majster
Weteran
Chyba za dużą liczbę endorfin mam w organizmie. No cóż idei nie trzeba rozumieć. Nie wymagam tego ;] Ot, takie moje chore... Feo, odzywa się w Tobie dusza moderatora. A że mnie nie zauważyłeś, cóż, widać, że sobie błędnie wmawiałem, że byłem kimś ^^
Kasacja poprzedniego konta jakieś tam skutki dała widać.
zawsze mogłeś zgłosić się o bana na miesiąc czy dwa
tongue.gif

Wiesz, sam mogłem sobie dać, no ale...teraz sobie pluję w twarz. Ciekawie by było.

Kacpi, internet jest jak narkotyk, gup to tylko jego mała część.

Crisis, nie wiem kto :D

Coś dziwnego się ze mną dzieje, nawet nie wiem jaki jest sens tego postu ^^

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ED jakiś na pewno :p
skoro ja leniwa ruszyłam tyłek by odczytac tego posta ;)
edziu teraz już nie znikaj bo ja ciebie bez problemu zlokalizuje i za te smocze uszka przyprowadze z powrotem na gup :jezor:

Do góry Bottom