El Bastardo

Status
Zamknięty.

BraveHeart

Member
Wie ktoś może gdzie moge kupić przepis na kucie tego miecza? I gdzie mogę go kupić?

Vullin

Feainewedd
Siemka. No więc jak spotkałem sie z tym mieczem w Klanie Wilka. Idź po ścieżce i miniesz lodowego golema. Gdy wejdziesz juz do wioski skręc w lewo i tam będzie stał koleś, który sprzedaje chyba plan tego miecza. Ale kto sprzedaje sam miecz to już nie wiem. Najlepiej rozejrzyj się po Klanie Wilka. Sorry jeśli się mylę...

bredpl

Member
Jeśli chodzi ci o to gdzie kupić plan to trzeba mieć po prostu szczęście. Nie da się przewidzieć czy ten sprzedawca będzie to miał poszukaj w Nordmarze, u różnych ludzi. Może znajdziesz, ja kupiłem plan w klanie młota, nie pamiętam od kogo. Możesz też znaleź ten miecz (nie zużyty) w skrzyniach, jest przypięty taki temat " Szukasz Jakiegoś Nowego Miecza, Nowej Tarczy Itp?" tam jest napisane w jakiej kolejności znajdziesz miecze w skrzyniach oraz gdzie one są te skrzynie. :)

Pozdrawiam ;)

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Miecz "zużyty" to miecz który zużył NCP (jakaś osoba). To co ty wykujesz, i to co sam masz NIGDY SIE NIEZUŻYJE. Aha i jeśli dany NCP nie wyjmie broni to też się nie zużyje (wystarczy aby raz wyjeła broń i już pisze "zużyte" :). Także jak chcesz czyjąś broń niezużtą to nie może on wyjąć tej broni. A co do planu, to zazwyczaj ma go Ingvar z Klanu Młota, ale to jest losowo.

POZDRO

BraveHeart

Member
dzięki, już mam plan i nawet wykułem i zaostrzyłem. Problem pojawił się jak chciałem go zatruć..wziąłem truciźne i użyłem na el bastardo i nic... Jest napisane tylko że sam. wyk. i zaostrzony - obrażenia od ostrza 110. Wie ktoś czemu?

bredpl

Member
Też tak miałem, trucizna działa chyba tylko na niektóre miecze. Ja chciałem zatruć pewien miecz, próbuje i nic. Myślałem że to Bug ale spróbowałem zatruć jakiś słabszy miecz i zadziałało. Tylko potem jak walczyłem nie było żadnego rezultatu na stworach i na ludziach. Nie wiem czy to ja mam tylko ten problem czy inni też mają. Jeśli chodzi o te zatruwanie to musi być to Bug. :(

Pozdrawiam ;)

M

michal_banszel

Guest
Ja kupiłem ten miecz od pedara po tym, jak dostarczyłem mu 20 skor lodowego wilka i 10 bryłek rudy...

Potak

Member
Trucizna działa jak wykonasz pchnięcie, tylko wtedy ona działa <!> A co do zatruwania mieczy to można zatruwać te które nie sa z magicznej rudy , ponieważ z rudy mieczy się nie modyfikuje :) A ogólnie do trucizny skumałem, że jeśli ma się szczęście to w mieście gdzie jest siedziba Wojowników Asasynów "Ben Erai" chyba jest kupiec :> Jest on od strony ruin, na "A" ma imię :> Często jak u niego kupywałem fiolki etc. to posiadał 2 butelki trucizny :) Więc chyba można jakoś obejść ten bug z uczeniem się robienia trucizny :D A ten gość to chyba Aldo albo coś w tym stylu :D Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom