Również jestem fanem ManU, jednak jestem normalnym kibicem, nie ciesze się z tego, że teoretycznie jeden z największych wrógów mojego Klubu starcił zawodnika na blisko 9 miesięcy ... Złamania nogi są najgorszymi kontuzjami jakie mogą doświadczyć zawodnicy ... Cisse dwa razy, Larsson, Anderson, Smith ... Jednak w dzisiejszych czasach przy takiej medycynie wszystko jest mozliwe do poskładania
Poza tym, złamanie Eduardo, jest bardzo przybliżone do złamania Smitha i gra więc Eduardo też wróci, chłopak jest młody, ambitny, posiada charakter, choć nie lubie jako tako Arsenalu to czasem zdarza się u mojego frienda (jest kibiciem Kanonierów) oglądać jakiś mecz Arsenalu
I jak grał Eduardo to w każdym meczu czymś mnie zafascynował
Co do samego faulu i brutala jak go wszyscy nazwali... Uwielbiam Angielską piłkę, twarda, szybka, bez lalusiowania, to jest futbol, a nie wloska do tyłu, do tyłu ... Hiszpania dla emertyów, techniczna, piłka przy nodze, klapy na oczy i gramy
Jednak Taylor przesadził, owszem rozumiem że trzeba walczyć na boisku, że czasem trzeba komuś w nogi sie wpierdzielić, jednak albo zrobił to celowo, albo czysty przypadek ... Ale po jego zachowaniu stwierdzam, że był to przypadek, widziałem jaki był przestraszony, przerażony tym co się stało ... Nie jestem za tym, aby go zawiszać na Bóg wie ile, kara może być, bo to było w walce o piłke, jakby skasował go celowo, bez piłki, albo ewidentie był atak na nogi, a nie piłkę, wtedy zawiesić na pół roku, kara pieniężna i to nie jakieś marne 20 000 funtów, tylko np. 200 000 ! Takie moje zdanie. A Edurado wróci i będzie grał
Największe sukcesy i osiągnięcia rodzą się w bólu