Dziwny Problem?

Status
Zamknięty.

sauron907

New Member
mam pewien problem polega on na tym,że cytuje:Błąd transferów danych

Składnik:Gothic 3
Grupa pliku:DataSubDirs
Plik: E\Gothic |||\Speech_Polish.pak
Błąd: Błąd danych (CRC)

NIE ROZUMIEM na czym on polega może mi ktoś wyjaśni i da rade co z tym zrobić proszę!!!!!!!! :unsure: :angry: :(

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Najwyraźniej masz płytę porysowaną, albo napęd uszkodzony.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Prawdopodobnie wymienić napęd ;f
Spróbuj wyczyścić płytę, może coś na niej siedzi. Jeśli to nic nie da, to spróbuj zainstalować grę na innym komputerze. Choć jestem na 90% pewien, że wina leży po stronie płyty, nie napędu.

sauron907

New Member
pożyczyłem koledze może dlatego a ile kosztuje taki napęd
i próbowałem czyścić płytkę dwa razy i nic a inne komputery mam nie za dobra wymagania proszę o odpowiedź

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Wystarczy, że sprawdzisz czy się instaluje na innym komputerze, wymagania sprzętowe nic do tego nie mają.
Nagrywarka dvd kosztuje od 100 zł w górę, ale jak mówię, to raczej nie jest wina czytnika.

sauron907

New Member
dobra dzięki bojan i jeszcze jedno jutro(wole se kupić nowego Gothica |||) jadę do sklepu wole sobie kupić nowego :D niż sprawdzać na innym kompie ostatnie jak odinstalowałem gothica 3 to jak dałem żeby mi zapisał moje zapisy to mi potem dobrze odczyta

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Jeśli masz paragon to jedź do sklepu w którym kupiłeś grę, powinni Ci wymienić albo zwrócić kasę.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom