mam nietypowy problem po 1 dniowej przerwie wlączam sobie gothicka i od razu wchodzi mi do gry zamiast do pulpitu opcji
pozatym uruchamia sie tak jakby na poczatku ale nie idzie sie poruszac posctacia tylko przesuwac obraz
gdy juz z tego wyjde i wgram sobie save'a to cos sie pozmienialo gdy konczylem gre to bylem pokojowo nastawiony do orków i pokolei wykonywalem zadania a teraz w miescie jest rewolucja i wszyscy walczą jak wlaczam quick save z faring z lasu u goscia od wódki to to samo odrazu on mnie atakuje
nie wiem co robic reinstal gry czy co
napewno nikt w to nie gral i nic nie zmienial godziny saveow sie zgadzaja
moze ktos sie wrąbal do kompa i zmienial jakies konfiguracje
od tego czau tylko jedna aktualizacja systemu byla instalowana na kompie juz ja usunąlem dalej to samo
nie wiem czy po reinstalce gry te savy beda dalej takie dziwne
proszę o szybką pomoc
dzięki
pozatym uruchamia sie tak jakby na poczatku ale nie idzie sie poruszac posctacia tylko przesuwac obraz
gdy juz z tego wyjde i wgram sobie save'a to cos sie pozmienialo gdy konczylem gre to bylem pokojowo nastawiony do orków i pokolei wykonywalem zadania a teraz w miescie jest rewolucja i wszyscy walczą jak wlaczam quick save z faring z lasu u goscia od wódki to to samo odrazu on mnie atakuje
nie wiem co robic reinstal gry czy co
napewno nikt w to nie gral i nic nie zmienial godziny saveow sie zgadzaja
moze ktos sie wrąbal do kompa i zmienial jakies konfiguracje
od tego czau tylko jedna aktualizacja systemu byla instalowana na kompie juz ja usunąlem dalej to samo
nie wiem czy po reinstalce gry te savy beda dalej takie dziwne
proszę o szybką pomoc
dzięki