Dziennik

Status
Zamknięty.

oleG

Member
Dziś zakupiłem Risen jak byłem w Auchan na zakupach. Fajnie gram dostaje misje i chciałem sprawdzić co dalej klikam L i w dzienniku nic nie ma! Patrzałem w każdej zakładce. Odinstalowałem ( Nie dałem opcji usunięcia stanu gry) i zainstalowałem i dalej to samo. Mógłby ktoś pomóc. Bo ja jestem cienki w szukaniu rozwiązań problemów jeśli chodzi o komputer ;d

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/25109-problem-z-dziennikiem/

Taki temat już był;)

W risena nie grałem a więc tylko tak mogę pomóc;p

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
opcja szukaj nie gryzie ani nie połyka w całości

w dzienniku na górze po lewej stonie są takie jakby znaczki (wulkaniczna twierdza,obóz bandytów itp.) wybierasz "wszystkie"(pierwszy niebieski znaczek po lewej stronie) i będziesz miał tam te zadanie

edit : rzeczywiscie Baal nie zauwazylem

oleG

Member
Temat mi tamten nic nie pomógł :p
I patrzałem na każdą zakładkę P:
Nic nie pomaga P:. Może znacie jakieś inne rozwiązanie?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
nowa gra i już

nie wczytuj save'a i zacznij gre od nowa

o ile pamietam to msije w dzienniku pojawia sie dopiero gdy ukonczysz pierwsze 5 lub wyskoczy ramka wsazówka dotyczaca dziennika

oleG

Member
Chyba wykonałem tylko 4 zadania. Idę popróbować coś zrobić.EDIT: Niestety dalej nie ma zadań :<
Na początku mi to nie przeszkadzało ale teraz dostaje ich coraz więcej i ciężko spamiętać je ;/. Spróbuje grać od nowa ale nie wiem czy to pomoże ;/.

EDIT:

To tak znowu odinstalowałem i dałem żeby stany gry usunąć. Zainstalowałem dałem nowa gra i osiągnięcia się zresetowały ale wskazówek nie widzę i dalej zadań nie ma. Jestem w 1 rozdziale w miejscu gdzie musimy zbadać okolice domku gdzie teraz przebywa Sara.

EDIT@:

Nie no pr0 xD. Zabijecie mnie! No takiego czegoś jeszcze nie widziałem xD. Zmieniłem rozdzielczość na taką jaka ma być na mój komp i mi się pokazały zadania xD. Temat to zamknięcia :pP

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom