Cześć jestem Laki mam 14 lat. Uwielbiam wszystkie gry z serii Gothic. Jestem ciekaw Gothicka 4 i wszystkiego na temat tej serii. Gothica II preszedłem dwa razy i nadal gram. Lubie wszystkie RPG.
Witam cię serdecznie, Laki, mam nadzieję, że wniesiesz coś do tego forum - nie zapomnisz o nim po kilku dniach. Przestrzegaj regulaminu, nie trolluj, szanuj innych, a będzie dobrze. Napisz te 5 postów by uzyskać dostęp do shoutboxu I jak już napiszesz trochę postów, zastanów się nad dołączeniem do najemników i do Zakonu Świętego Miecza.
Witaj na forum,zachowuj się przyzwoicie,dołącz do jednej z gildii(Najemnicy lub buntownicy) i do Zakonu Świętego Miecza I zostań na forum na dłużej...
Powiedziałem to co Fah tyle że w dwóch linijkach xD
No witaj, witaj.
Koledzy zapomnieli że istnieje coś magicznego, zwą to Regulamin. Bądź pierwszy, który go przeczyta i zdobądż 10000 amerykańskich złotych. (lol) ------> Regulamin
Miłej lektury.
A i nie zapomnij dołączyć do gangu "Najemic's Rlz".
a więc witam cie na forum ,pisz sensowne posty ,nie denerwuj innych i udzielaj sie na forum
napisalbym tez abys poczytal regulamin ale nikt go nie czyta wiec.....
potrzebujemy więcej ludzi w zakonie więc czekamy
Pzdr Szkelo
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.