Dzieńdobry Bobry I Uszanowanie Moderatorom!

CzarnyWilk

Debile
Dobry Dobry!przejde do rzeczy.Otóż gothic był NAJLEPSZĄ grą w jaką grałem.Więc postanowiłem się zarejestrować.Ale żadne fora jakoś mnie nie pociągnęły.Sądząc po ludziach tu postujących to miłe i fajne forum.Kiedy przeglądałem fora trafiłem na to.I myślę że nauczę się tu jeszcze więcej o Gothicu!

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A więc witam fana Gothica :)

Mamy nadzieje że będziesz sie u nas dobrze czuł
przestrzegaj regulaminu ,pisz sensowne posty oraz nie spamuj B)

Pzdr Szkelo

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj Czarny Wilku...

Wolę Białego Wilka :p
Zachowuj się normalnie,nie denerwuj innych,dołącz do jednej z gildii bla bla bla;]
I powiedz trochę więcej o sobie;p

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Pozdro dla moderatorów...?
Będą z ciebie ludzi :)
Witam i życzę mile spędzonego czasu na forum.

Black-Men

Member
Witaj Czarny Wilku,napisz coś więcej o sobie i nie spamuj,bądz aktywny i przyłącz się do jakiejś gildii :rolleyes:

Fahrenheit

Pimpu?
Witaj Czarny Wilku,napisz coś więcej o sobie i nie spamuj,bądz aktywny i przyłącz się do jakiejś gildii :rolleyes:

Powiedział "aktywny user". No witaj Czarny Wilku, ciekawi mnie skąd nick - kontrast do postaci Geralta (Białego Wilka), czy może zupełnie inny pomysł. Napisz rzeczywiście więcej o sobie, pisz dużo ciekawych postów i wzbogacaj życie forum. Przestrzegaj regulaminu, szanuj tych, którzy na to zasługują.

CzarnyWilk

Debile
Oki postaram się nie spamować i będe pisał sensowne posty.PS jaką gildie mi doradzacie?

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Tutaj każdy jest w jakiejś gildii więc doradzi ci własną ;)
Musisz sam wybrac czy wolisz Buntowników czy Najemników.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
masz trzy do wyboru

buntownicy
najemnicy
zakon (neutralna musisz być dobry jeśli chodzi o Gothic)
debile (obyś do nich nie trafił)

tomisakis

Whiskas
VIP
Witamy na forum.Nie opuszczaj forum po kilku dniach.Dolącz do zakonu św. meicza i gildii.Nie podskakuj adminom,modom i userom również

Silden

RPG'owiec
VIP
Szkelo!Nie okłamuj przybysza! CW, może przyłączyć się do którejś z dwóch gildii, do Zakonu a jakby tego było mało to jeszcze możesz być "Debilem".
P.S. Pytasz jaką gildię Ci doradzamy. Dołącz do Najemników! Darmowe wyżywienie, noclegi i miłe towarzystwo. BTW: Nie chowamy się po krzakach. :>

Electric Dragon

Majster
Weteran
Jak kolega wyżej napisał jest kilka dróg wyboru. Każda oferuję inną odmianę zabawy. Dwie gildie, Buntownicy i Najemnicy na pewno stanowią pewną opcję dalszego egzystowania na forum, ale niekoniecznie. U najemników nic nie jest darmowe, za wszystko płacisz w naturze, w buntownikach natomiast hehe, natura Ciebie ugości.
Zakon Świętego Miecza to stowarzyszenie fanów Gothic skierowane szczególnie na poznawanie ciekawostek i dyskusję na temat uniwersum świata Gothic. Duża wiedza na jego temat, to plus dla Ciebie.

Dobrze, że szanujesz moderację.

Do góry Bottom