Dzień Screena

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Dzień Screena to impreza, którą organizuje administracja forum TheModders. Rozpoczyna się ona w sobotę 5 lipca około godziny 12 (wtedy na forum pojawi się specjalny dział). Potrwa tydzień.
Grupy modderskie przedstawiają zupełnie nowe screeny ze swoich modów, które są jeszcze w produkcji. Każdy user forum TheModders będzie mógł je skomentować.
Odbędą się także dwa konkurs w postaci ankiet:
- Pierwszy na najlepszy pojedynczy screen z tworzonego moda, do którego chęć przystąpienia wyraziło 5 grup moderskich tworzących następujące mody: Złote Wrota, GerranHeart, Walka o Ersale, Czas Zapłaty, Gniew Beliara.
- Drugi na najlepiej zapowiadający się mod, w którym udział wezmą: Dzieje Khorinis, Złote Wrota, Wieczny ogień, Gniew Beliara, Walka o Ersale, GerranHeart, Wielka Wojna, Zapomniane Dzieje.
Grupy, które zgłosiły się do pokazania screenów:
SoulFire, TheModders, Złote Wrota, The Forgotten, VainHearts, The Dragon Masters, Gniew Beliara Team, Hot modding team, Wiecznny ogień

Forum http://themodders.org zaprasza wszystkich do wzięcia udziału w Dniu Screena.

Thomask

New Member
Heh, Dark (on?) dając info pominął Jogobella Team. Dzisiaj -na dzień screena- wydajemy prolog moda Negreth

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Te teamy, które mi przekazał to przedstawiłem. Mówił coś, że dzisiaj ktoś ma jeszcze dostarczyć screeny ale nie powiedział kto. Myślałem, że wśród tamtego grona jest ta grupa. Tak czy siak, pretensje do niego :).

Do góry Bottom