Dzień Screena Ii

Status
Zamknięty.

dekster17

New Member
Jak zapewne niektórzy wiedzą, rok temu odbyło się wydarzenie zwane ?Dniem Screena?. Było to kilkadziesiąt godzin prezentacji, oraz pewnego rodzaju rywalizacji między sobą, naszych polskich modyfikacji. Wydarzenie to było rozgłoszone na wielu serwisach (również zagranicznych) i przyciągnęło niemało graczy. Plany na ten rok są podobne, lecz modderzy zamierzają pokazać się od jeszcze lepszej strony.

W tym roku ?Dzień Screena? odbędzie się za kilka dni (jeszcze nie została ustalona konkretna data) na forum theModders.org (polskie centrum moddingu). Udział weźmie wiele grup, m. in. theModders z modyfikacją ?Czas Zapłaty?, Soulfire oraz ich ?Dzieje Khorinis?, czy też autorzy modyfikacji ?Złote Wrota?.

Do Waszej dyspozycji oddane zostaną nowe, niepublikowane screenshoty z wielu modów. Każdy będzie mógł je przejrzeć, a nawet zagłosować na swój ulubiony projekt. Zwycięski zostanie uhonorowany poprzez wzmiankę na serwisach o tematyce gry Gothic, tak więc, warto zainteresować się tym.

Obecnie pozostaje nam tylko czekać na pełną listę uczestniczących grup, ich projektów oraz zacząć imprezę, abyście Wy mogli lepiej poznać Wasze ulubione modyfikacje.

Zapraszam do dyskusji nt. drugiego Dnia Screena.

Kacperex

KacŚpioszek
O Pierwszym Dniu Screena cos tam słyszałem. Ciekawy event w świecie moddingu, który pomaga wypromować modyfikacje w świecie Gothica. Tegorocznej imprezie na pewno przyjże się z bliska. Bo mimo, że nigdy nie grałem w modyfikacje, to może czas najwyższy zacząć. A omawiany projekt na pewno pomoże potencjalnym graczom wybrać coś dla siebie.

dekster17

New Member
Przede wszystkim trzeba to jak najbardziej wypromować. Modderzy już materiały przygotowują.

Thran

Che Świniara
W razie czego zawsze można w galerii utworzyć dział z screenami z tego eventu i tutaj zrobić takie wewnętrzne głosowanie która modyfikacja jest lepsza ;) ja napewno przyjrzę się eventowi gdy już będzie na forum TM :)

Kacperex

KacŚpioszek
A no by trzeba wypromować. Masz dekster jakieś pomysły?

dekster17

New Member
Załatwi się informacje na kilku serwisach Gothicowych, jak będzie konkretna data.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom