Dzień Dobry

Kazus

Member
Jako, że przywitanie się wpisuje się w zasady dobrego zachowania postanowiła dostosować się do tego zwyczaju. Dodatkową motywacją był komunikat z pytaniem czy nie mam problemów. Od pragnę poinformować szanowny system, że nie mam problemów ze sobą.
Mimo, że jestem dziewczyną i nie nazywam się Kazimiera będę podpisywać się męskim odpowiednikiem tego imienia. Bo lubię.
Mam osiemnaście lat (prawie).
Na forum trafiłam przypadkiem (przez google). Myślę, że będę się intensywnie udzielać w temacie z twórczością forumowiczów. Może wreszcie sama coś napiszę?
Ktoś czytając to, co do tej pory napisałam może mieć wrażenie, że weszłam tu nie wiedząc czym jest Gothic. Informuję, że wiem. Niedawno skończyłam grać w pierwszą część, obecnie gram w "Noc Kruka". Jednak utknęłam, bo nie wiedzieć czemu Saturas nie chce wziąć sobie listu od Vatrasa. Nie tracę nadziei, że zmieni zdanie.
Obiecuję, że nie będę cicha i pokorna. Ale obiecuję również nie wszczynać niepotrzebnych kłótni. Jedyne, na co mam prawdziwą alergię to pseudodyslektycy. Opinia dyslektyczna usprawiedliwia jedynie nieliczne błędy!

szczurek

Menda serowa
Weteran
Bardzo mi się spodobało to powitanie, przepraszam za nadgorliwy system, który sam nie tak dawno odkryłem :p
Wiele osób przebywającyh tu z gothic nie ma juz od dawna nic wspólnego, więc jego znajomość nie jest jakimś wymogiem bytowania wśród nas ;]
Cieszę się że kolejna kobieta zawitała we nasze skromne progi :)

Kazus

Member
Troska systemu o moje zdrowie psychiczne nie przeszkadza mi jakoś wybitnie. Możnaby rzec, że nawet wręcz przeciwnie. To miło, że ktoś się o mnie troszczy, nawet jeśli jest to maszyna, która nie umie inaczej.

E

Electric_Dragon

Guest
System troszczy się o wszystkich userów, nawet tych najmniej widocznych. :)

Miło mi powitać kolejną duszyczkę na forum G.Up-a. Trzymam za słowo niepokorna i głośna panno ;). Miłego postowania zgodnie z regulaminem i jak najmniej spięć.

Didson

Member
Coraz więcej Pań ostatnio sie rejestruje, Daria już nie jest sama :p.
Witam o zdrowie nie pytam, bo pewnie jest wszystko dobrze ^.^
Miło, że u nas gościsz, i mam nadzieje, że sie zapoznamy.

Do góry Bottom