Dziędopry Państfu

Moritz

New Member
Witam. Cóż, jak trzeba sie przywitać, to trzeba. Mauryc jestem, od dwóch lat działam w Ruchu Rycerskim, od czterech śmigam na gitarze elektrycznej. Mieszkam sobie w Tczewie, taka zaje... pipidówa, totalne drechowisko.

a no i co by tu jeszcze... no trafiłem tu przypadkiem, szukając wiedzy i mądrości pshotkuff.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj :)

Nick...dziwny;d Zachowuj sie normalnie na forum i na Shoutboxie,nie denerwuj innych userów i moderatorów/JA/Adminów no i oczywiście zostań na forum na dłużej :) Pomyśl nad dołączeniem do jednej z Gildii ;)

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
koleś podobasz mi się, zarzuć fotkom ;o

szukałeś jakichś mondrości, w zuym miejscu 'esteś men
nie żeby cię odstraszyć ale tu panuje umysłowa pustka, tudzież jedność
dowiesz się, że dałbyś radę bez nas

a jak jednak tu planujesz campować to śmigaj do najmenikuf, chill i grill

Baal Cadar

Obywatel
Witaj na naszym forum.

Zacznę od tego co każdy mówi przy przywitaniu. Zachowuj się jak każdy, jak chcesz to przeczytaj sobie Regulamin z nudów, nie wkurzaj Modów i Kacapa (admina ;o), jeśli dużo wiesz o Gothicu to wbij do ZŚM. Nie zapomnij dołączyć do Najemników, bo buntole śmierdzą ;d

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Tego gościa nade mną nie traktuj serio, nic mądrego nie uzyskasz.

Po za tym witamy bla bla bla (kto w ogóle taki dział założył ? : x ) i ogarnij język bo jak będziesz pisać 'pshotkuff', to Cię będę gnembić, muahahhahahahahha, żartowałem.

elo : d

@edit
taa, o Nau, Baal mi się wrypał w posta ;p

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Feo chyba chodziło o Nauczyciela;

A ja Cię z miejsca mojego owego zajmowanego witam, no i tyle?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Tczew, no kruca, coraz więcej ludzi z mojej okolicy się zbiera :)
I nawet nie wiedziałem że istnieje u nas coś takiego jak ruch rycerski :D
Witamy :)

Silden

RPG'owiec
VIP
Hejka. =* I nje suuchai sie tego bzytkiego źelonego pana.On jest zuyyyyy.Mój master Ticz już wszystko powiedział.Douącz do Nejmnikuffff!

[mod]Ten to zawsze pacanem zostanie[/mod]

Vendetta

Deathproof
VIP
Witam ;)
Na początku chcę zachęcić Cię abyś dołączył do jednej z forumowych gildii- Najemników (z Najemników powitali Cię Nauczyciel i Shawn) i Buntowników :) Wybór należy do Ciebie.
Zostań z nami dłużej, zawiódłbym się, gdybyś zaprzestał odwiedzania naszego forum po kilku postach :)
Trzymaj się

[mod]jak już chciałeś wymieniać to mogłeś wszystkich od góry, pozatym nie musisz wymieniać kto jest z jakiej gildii, większość ma przypisaną grupę i/lub kolorek[/mod]

HoteK

Obywatel
No witam konkretny jesteś więc takich ludzi nam tu trza :) Pisz po polsku by można był si odczytać no i jak kolega wyżej wspomniał ( za co jestem wdzieczny ) nie znikaj po kilku postach , tu można się niżle bobawić

Do góry Bottom