Dwie Misje

Status
Zamknięty.

LeCroix

Member
Mam problem z misją 1."Pamiątka rodzinna" i 2."Synowie Tyldy".
1. Nie mogę wejść do domu pilnowanego przez Hernadeza, Cały czas każe m odejść.
2. Znalazłem Beppo i Williama ale nie wiem gdzie jest trzeci jej syn.
Proszę o pomoc.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Beppo jest w obozie Dona,Wiliam chyba w klasztorze a ten trzeci brat w lesie zaraz obok farmy Seweryna.W lesie tym na pewno już byłeś;d A jesli nie byłeś to z biegiem fabuły go odwiedzisz ;)

A co do Hernandeza to z nim trzeba najpierw chyba porozmawiać i wtedy on pozwoli nam wejść.Rozmawiałęś z nim?Czy nie masz mozliwości?

LeCroix

Member
Nie mam możliwości rozmowy z Hernandezem.
Czy mógłbyś mi zaznaczyć na mapie gdzie jest ten trzeci?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
teleportt.png

Tą czerwoną pętelką zaznaczyłem las w którym powinien być facet.Mapke wykorzystałem Szkeletona ;) Chyba się nie pogniewa :) Te cyferki sa od czegoś innego ;) http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/26039-podstawowe-mapy-do-risen/ Link do mapek z Risena.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Co do nr 2. Na przeciwko tej chaupy siedzi taki typo, zagadaj z nim i sprawa się wyjaśni.
Mam nadzieję ,że nie pomyliłem miszion.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
co do 2 pytania to dokłądnie Tomi ci powie że w tym budynku jest pamiątka rodzinna Dona ,gdy powiesz Hernandezowi że ta pamiatke chcesz znaleźć to cie spokojnie wpuści do środka

co d pierwszego pytania to jak idziesz drugim (wschodnim )wejściem do miastao to zamiast w prawo do bramy idź w lewo i na wzgórzu jest domek tam ukrywa się ten ostatni syn (doklanie obok niego jest bezimienny grób w zadaniu od Patty)

PS.Baal mogles sam zrobic screena ale co tam :p to jest dokładnie w tym miejscu w którym zaznaczyłem czerwoną kropką.

teleportt.png

LeCroix

Member
Ale do Hernadeza nie mogę zagadać.
I mam jeszcze jedno pytanie gdzie znajdę osobę która mnie nauczy szukania złóż(jestem w 2 rozidźale)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
olf w budynku w którym pilnuje hernandez

a zagadałeś do tomi'ego obok? a potem do Marcelo

marcelo potem ci powie ze masz powiedziec hernandezowi aby cie wpuścił proste

PS.od czego jest solucja?

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
ewentualnie można zrobić to w stylu księcia persji - po tej stronie budynku w której jest burdel można wejść na dach i wspiąć się do okna, najlepiej w nocy, i zakraść się do olfa, w przypadku nakrycia można wyskoczyć z balkonu - będzie git, ja tak zrobiłem

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom