Dwa Zadania W Silden

Status
Zamknięty.

sasza

Member
1. Mam znaleźć Irmarkowi jego halabardę ale nie wiem gdzie ja znaleźć, proszę o pomoc!!! :unsure:

2.Mam Givessowi przynieść drewno opałowe z obozu, mam już 9 ale nie mogę znaleźć jeszcze jednego nie wiem czy jest gdzieś w tym obozie czy gdzieś tam dlatego proszę o wskazanie czy są wszystkie drewna w tym obozie?? Jeśli tak to proszę o dokładne wskazanie miejsca gdzie one powinny się znajdować bo już mam dość tego szukania (straciłem na to z 15 min). :angry:

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
1. CYTAT
Halabarda ta jest w jednej z rybackich chat, wisi na ścianie. Pochodż po chatach, a na pewno znajdziesz.

2. Tu znalazłem tylko to CYTAT
Mamy zebrać z całego obozu w sumie 10 paczek drewna na opał
Teraz wiesz, że ta ostatnia paczka tez jest w obozie. Tylko teraz problem gdzie dokładnie...

sasza

Member
CYTAT(Rangiz @ 13-11-2008, 19:21) index.php?act=findpost&pid=202096
1.
2. Tu znalazłem tylko to Teraz wiesz, że ta ostatnia paczka tez jest w obozie. Tylko teraz problem gdzie dokładnie...

no właśnie czekam na kogoś kto wie w jakich dokładnie miejscach są :unsure:

Karpielek

VIP
VIP
Szukałeś u Zapoteka, nadzorcy niewolników? W jego chatce tam gdzie był ognisty puchar. Powinien tam być jeden stos drewna o ile go nie zabrałeś ;)

sasza

Member
CYTAT(Karpielek @ 13-11-2008, 21:43) index.php?act=findpost&pid=202117
Szukałeś u Zapoteka, nadzorcy niewolników? W jego chatce tam gdzie był ognisty puchar. Powinien tam być jeden stos drewna o ile go nie zabrałeś ;)

Drwno juz znalazlem bylo go pelno zaraz kolo obozu na deskach

Dzięki za odpowiedzi, temat do zamknięcia :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom