CYTAT
News 18.12.07
Nagrywanie kwestii dobiega końca, jeszcze główne poprawi, dogranie kwestii z patcha i wszystkie postacie przemówią.
Na pewno ucieszą was słowa Dremeriona, Koordynatora dubbingu:
Jestem zadowolony z jakości nagranych dialogów. Nie obyło się rzecz jasna bez żmudnego grzebania w kwestiach, by osiągnąć jak najlepszą jakość dźwięku, ale jak na amatorski dubbing jest dobrze, mimo, że nie wszystkie nagrania są idealne. Jestem zaskoczony, że większość dubbingerów wykazała się talentami aktorskimi. Co prawda nie na poziomie profesjonalnych aktorów, ale postacie brzmią wiarygodnie i mają swój własny charakter. Najbliższe dni to okres wytężonej pracy przy dubbingu i w ogóle przy grze. Mam nadzieję, że Mroczne Tajemnice z dubbingiem i pathem wynagrodzą długi czas oczekiwania.
Cały Zespół grupy PoziomkaZ czeka dużo wytężonej pracy, jak Pisałem w jednym z poprzednich newsów, czeka Was kilka niespodzianek i bajerów. Mam nadzieję że zadowoleni będą zarówno fani jak i osoby sceptycznie nastawione do modyfikacji Mroczne Tajemnice
dodał: Zdunek
CYTAT
News 21.01.08
Dziś zostały nagrane wszystkie kwestie z MT, pozostaje jeszcze złożenie wszystkiego do kupy oraz betatesty(do których w najbliższym czasie zrobię rekrutację). Co do screenów to doszło ich bardzo mało, w tym momencie i przy tak małej ilości tworzenie galerii nie ma większego sensu. Więc Postarajcie się i róbcie fajne screeny. Ten kto przyśle najlepsze screeny będzie automatycznie betatesterem Moda.
dodał: Zdunek
Jak widzisz jeszcze trochę przyjdzie nam poczekać