Dojście Do Nowego Obozu

Status
Zamknięty.

gangdz

New Member
gdy zagaduje do laresa on mówi że mogę dojść do członków a jednocześnie wyskakuje napis 'warunek przyjęcia 5 level' a ja mam już 7 co mam zrobić

Broother

Member
A przyszedłeś do niego z listem od Iana? Diego daje ci test zaufania, idziesz do Starej Kopalni, bierzesz list, idziesz do Laresa, a on dopisuje kilka słów. Potem oddajesz ten list Diego, wracasz i już możesz dojść :p

kondzio1993

Member
hm.. nie koniecznie ci może brakować listu. Sprawdź czy jakieś inne zadania nie zostały spełnione. Jeśli wszystkie masz to nabij z 2-3 lvl (może coś sie zablokowało). Jeśli nic się nie zmieni to Load ci zostaje.
(Mi sie właśnie coś "zablokowało ") i mogłem od 9 lvl przyłączyć się do NO

Thran

Che Świniara
Jak grałem w G1 to po zaniesieniu listu Laresowi i oddaniu go Diegowi mogłem przyłączyć się do NO zobacz czy jak Oddasz list możesz dołączyć jak nie to load pozostaje tylko ;)

Malaczek

Member
Ale pamiętaj potem oddaj listę Diego i powiedz Laresowi, że oddałeś.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Kurde, potem dostajesz zadanie od laresa żeby zabrać zioło od jednego z sekciarzy, siedzi w karczmie szkodników.
Zagadujesz do niego on nic ci nie da, obijasz go, i wtedy ci da, a zioło sprzedajesz gdzie kolwiek. potem idziesz do
laresa i jesteś szkodnikiem.

kaczka

Dziedzictwo Leader
Ja tam zawsze jak dochodze z Mordragiem do NO to daje laresowi pierscien i potem tylko lista od jana i jak mu dam i diego potem przyniose tomnie przetyjmuje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom