mi w g2 też smoki potrafiły się regenerować, np jak dziabłam i w nogi by uciec przed ogniem i wciągnąc miksturke uzdrawiającą czy coś - to jak wracałam mimo biegu - to smok full zdrowy :angry: :angry: :angry:
najgorzej było z lodowym i ognistym te moment były jak nowo narodzone
więc potem już wiele razy próbowałam atokować je z boku brzucha już nie odchodząc na krok i wtdy sienie regenerowały
Dziwne, bo u mnie w G2 jakoś się nie regenerowały tak jak w NK. Może gdy traci się smoka z widoku, to odradza mu się całe życie, ale nie przypominam sobie by tak się działo.
Mimo wszystko, sprawa wyjaśniona, buga nie ma.
Zamykam.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.