Dlaczego Się Zawiesza?

Status
Zamknięty.

Ugasso

New Member
Za każdym razem po pewnym czasie grania w G3 gra się zawiesza i koniec. Albo reset kompa albo nic. Czasami nawet po 10 minutach tak jak to było przed chwilą. A że ja zapisuje się tak po 30 min grania (taki nawyk) to teraz zawsze muszę zaczynać od tego miejsca na którym jestem zapisany.

Mój sprzęt:
Intel Core 2 E4500 2.20 GhZ
GeForce 8500
512 MB Ram (trochę mało ale po zmianach w g3.ini gra chodzi w miarę płynnie:)...)

Pomóżcie Proszę :(

V

Vergil

Guest
Lol, z takim sprzętem to nie dziwne. Zmień sobie procek i kartę graficzną, ja mam radeon x800 gto i mi chodzi płynnie na min. detalach. Dokup sobie 512 mb ram i ofc procek. Na starym pececie miałem też słaby procek i starą kartę graficzną, gra chodziła mi płynnie i po kilku, klkunastu minutach gry gra się zawieszała. Alt+TAB nie pomogło, Alt+F4 też nie, ALt+Ctrl+Delete też nic, tylko reset. Może wina leży przy sterownikach?

Ugasso

New Member
Dopiero co kupiłem ten komp. Myślałem że procek jest dobry i karta też. A na gwiazdkę dokupuję sobie 2GB Ramu.

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(Vergil @ 10-11-2007, 19:41) [snapback]158103[/snapback]
Lol, z takim sprzętem to nie dziwne. Zmień sobie procek i kartę graficzną, ja mam radeon x800 gto i mi chodzi płynnie na min. detalach. Dokup sobie 512 mb ram i ofc procek. Na starym pececie miałem też słaby procek i starą kartę graficzną, gra chodziła mi płynnie i po kilku, klkunastu minutach gry gra się zawieszała. Alt+TAB nie pomogło, Alt+F4 też nie, ALt+Ctrl+Delete też nic, tylko reset. Może wina leży przy sterownikach?

Lol karta i procek nie jest zły! wez pod uawgę fakt, że to core 2 duo czyli wydajniejsze 2.2.

A tobie graczu radze dokupić Pamieci gdyż Gothic 3 zrzera jej ogromnie.
Dodtakowo wyłącz wszytskie inne aplikacje.
Po za tym gothic 3 jest bardzo niestabilny i nawet na najlepszych machinach się tnie ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom