Czy Uczyć Się Kowalstwa U Harada?

Status
Zamknięty.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Czy warto inwestować PN w kowalstwo u Harada? Jestem najemnikiem i nie wiem czy to nie będzie stratą PN. Czy możecie mi doradzić?

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Przyda się. Bronie, które sam wyrobisz dodadzą Ci premię do walki bronią. Jeśli zainwestujesz w to trochę PN to będziesz mógł wykuć naprawdę fajną broń (np. El Bastrado).

Dzyl

El Principe
Inwestuj.Na kowalstwie można dużo zarobić więc opłaca się inwestować w nie PN.

Potak

Member
Najlepszy sposób ;) A wiesz czemu ? ;P Zostajesz czeladnikiem i Harada, idziesz nastepnie do Najemników, na farmę ;) I kupujesz ciągle u ich kowala stal, pokazuje mu sie ona ciągle ;) I kujesz sobie i kujesz, wracasz do Harada i masz b.dużo kasy xD

Qde musze zacząć grać w Gothica bo zapominam wiele nicków npc'ów ;O

natalcia9612

New Member
A po co się uczyć tego wszystkiego ja przechodzę Gothica 2 30 minut.....
Nawet żadnym najemnikiem nie zostaje bo po co ..?
A najlepiej zostać alchemikiem u Constantina....;)

Dzyl

El Principe
@Gothic Moja Gra

Wez mnie nie dobijaj...Grasz zapewne na kodach więc przechodzisz w 30 minut gothica 2...
Bo nie da się tak szybko nabić dużego lvl i nauczyć się wszystkich umiejętności.A pozatym to musisz dołączyć do którejś z gildii aby wogóle mieć 2 rozdział...

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
CYTAT
A pozatym to musisz dołączyć do którejś z gildii aby wogóle mieć 2 rozdział...

Jest pewien trick, dzięki któremu można bez gildii wejść do drugiego rozdziału, ale w 3 musisz mieć jakąś gildię (inaczej Xardas nie będzie chciał naładować oka Innosa twierdząc, że nie jesteś gotowy na ubijanie smoków).
Co do samego przejścia w 30 minut - niejaki TheWonderrer (czy jak mu tam) pokazał speedruna, w którym ukończył GII w 30 minut, ale jak dla mnie nie można tego zaliczyć - koleś zabił smoka ożywieńca, ale nie pogadał z kapitanem statku, gdyż nie wziął go ze sobą (dostał się na okręt sposobem).

Ogólnie proponuję zamknąć ten temat, gdyż sprawa z kowalstwem została wyjaśniona, robi się tu zbędny off-top.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Chcecie pogadać o speedrunach?, zakładajcie nowy temat.
Ten już został wyjaśniony.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom