Czesc Mam Problem Z Kodem

Status
Zamknięty.

felek

Member
gram w gothic 1 2 raz i jak w pisze set fbbox na przedmiocie to sie wyswietla kod potem w konsoli wpsuje spwanmass i ten przedmiot naciskam enter i po chwili gra mi wylacza i pisze acess volation i za kilka minu wystąpił problem z aplikacją gothic i zostanie ona zamknięta przepraszamy za kłopoty nie rozumiem tego co mam robic prosze o szybko odp. :)

Najemnik@

Member
ale o jakie kody ci chodzi takie normalne zeby bron stworzyc itp?
rzadko kiedy uzywalem w gothicu kodow ale o ile wiem jak chcesz cos stworzyc to przez marvin-mod i konsole.

felek

Member
Chodzi mi o taki kod którym możesz stworzyć np.łóżko,ławke.itp. I właśnie ten kod mi niedziała to jak w konsoli w pisuje spawn to mi wyskakuje spawnmass i jak napisze np spawnmass bscool_oc czyli wiadro z wodą naciskam enter i sie zatnie potem wyłącza i wyskakuje acess volation rozumiesz.I właśnie z tym mam problem :(

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Acess volation powiadasz. Ile masz RAM - u?
CYTAT
Pamięc wirtualną...zwiększyć.........tą co masz razy 2,5

Panel sterowania->system->Zaawansowane->Ustawienia(wydajność)->zaawansowane-<Pamięć Wirtualna
klikasz na niestandardowe.....i wpisujesz twoj RAM...razy 2.5
potem ok i zastosuj
wszysto

Może to pomoże.

felek

Member
A jak nie pomoże w każdym razie spróbuje ale miejsca na dysku c to mam 92,1 MG i raz jest tak a raz tak . I zmienia sie co chwile miejsce na dysku :(

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
RAM. O RAM się pytam. Pamięć RAM to nie jest miejsce na dysku. Naciśnij prawym przyciskiem myszy na "Mój Komputer" i wejdź we właściwości. Ta w zakładce "Ogólne" w kategorii "Komputer" będziesz miał napisane jaki masz procesor i ile masz pamięci RAM. Ilość tej pamięci pomnóż razy 2.5 i wpisz wynik w pole z pamięcią wirtualną.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
No a zwiększyłeś tą wielkość pamięci wirtualnej? Powinno pomóc. Bo rzeczywiście, RAM - u masz niewiele, aczkolwiek ja na takiej samej ilości przeszedłem G1 i G2.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom