Czerwona Latarnia

Status
Zamknięty.
M

mily

Guest
Mam misje od Andri ze musze isc do Latarni spytac sie o ziolo i pogadaac z kolesem ktory stoi przy latarni o ziele ale nie moge z nim gadac bo mi tylko powie kilak slow i tyle...wecej nie mozna...jak mam zrobicc zeby pogadac..a ja zaplace za babke to mam tylko <zabawmy sie>...do zrobic aby wszytsko bylo dobtze...zrboje sciagnolem jak pisalo w solucji ale ni wiem co sie dzieje..

Roioan

Member
Musisz najpierw porozmawiać z Mortisem. Jest on koło koszar tam gdzie dostałeś od Pecka miecz. Jeśli z nim pogadałeś idziesz do Kadrifa i pytasz gdzie można kupić ziele. On mówi żebyś pogadał z gościem, który pracuje dla Lemarcha. Gadasz z nim i on mówi żebyś poszedł do Czerwonej latarni. Wynajmujesz tam Nadje i idziesz na górę. Tam pytasz o ziele. Płacisz jej i schodzisz. Zagadaj Borke i powiedz, że chcesz ziele. On pyta się, kto ci powiedział. Ty odpowiadasz, że to nie ważne. Gdy kupiłeś ziele idziesz do Andre i wydajesz Borkę. To wszystko.

Pozdro
tongue.gif

Roioan

Member
QUOTE gdzie znalesc Kadrifa i Lemarcha?

Kadrifa znajdziesz w gospodzie. Pilnuje jej Joe. Jeśli go pobijesz wejść do środka. Za ladą będzie stał Kadrif.

Lemarcha znajdziesz w swoim domu. po prostu poszukaj. Siedzi on w fotelu. Można tam wziąć pożyczkę.

Pozdro
tongue.gif

G

Guest

Guest
gadalem z Kadriffem ale nie wiem co dalej mam zrobic..Lemarchem to wiem gdzie jest...ale co dalej..znowu z tym kolesem nie d rady ppogadac a y wynajolem ta panne to teraz mi juz nic nie pisze..co mam robic bo to jest dziwne...

Roioan

Member
QUOTE gadalem z Kadriffem ale nie wiem co dalej mam zrobic..Lemarchem to wiem gdzie jest...ale co dalej..znowu z tym kolesem nie d rady ppogadac a y wynajolem ta panne to teraz mi juz nic nie pisze..co mam robic bo to jest dziwne...

A rozmawiałes z Mortisem??. Jak nie to z nim pogadaj. Dopiero puźniej coś będom wiedzieć. Sorry za krótkiego posta.

Pozdro
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom