Cześć

leowmrf

New Member
Witam wszystkich, jestem Kuba, mam 16 lat i pół. Żyję w Szczecinie. Gothic Up znalazłem w google, bardzo dawno temu. Jakoś jak kupiłem Gothic3 i szukałem solucji, bo sie zgubiłem w Nordmarze, hehe :D Teraz poznałem Yeeda, on mi zaproponował współpracę związaną z moim kanałem na YouTube, bo chcę (ja) pomóc wypromować patche/łatki/quest packi/edycje rozszerzoną, które Gothic Up udostępnia. Ja nagrywam filmy typu "Zagrajmy w" z gothic'ów z tymi patchami i dodaje logo GUP.

Przyznam, że konto na forum tym mam już kilka miesięcy, ale teraz dopiero piszę tu, bo dotąd tylko ściągałem z downloadu :D

Mogę o sobie jeszcze nadmienić, że jestem fajniutki.

Pozdrawiam.

Cedric

GołoWąs
Eloszna leowmrf !
Miło że do nas zawitałeś i oczekujemy ,że zostaniesz tu na dłużej :D
Zapraszamy także do gildii forumowych ,a dokładniej obozu sekciarzy :D

leowmrf

New Member
A co to ci sekciarze na forum? Aha i sorki że mam dziwny nick, to taki skrót, ale zapomniałem co oznacza.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
A co to ci sekciarze na forum? Aha i sorki że mam dziwny nick, to taki skrót, ale zapomniałem co oznacza.

Po zdaniu testu dostajesz dostęp do górniczej dolny, gdzie przy odrobinie szczęscia możesz dostac się do jednego z obozów.
- Obóz sekty
- Stary obóz
- Nowy obóz

No i zaraz wszystko by wypaplał :trollface: Spokojnie z rozgadywaniem się w tym temacie :)

Zerknij do tematu, co w trawie piszczy a w przekroju dowiesz się jak się tu poruszać :)
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-4/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

Mogę o sobie jeszcze nadmienić, że jestem fajniutki.
ja bym się głośno nie przyznawał, bo są tu tacy..dziwni. :trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Witamy na forum, mam nadzieję, że zawitał tu kolejny stały bywalec, rezolutny i fajniutki (tacy są najlepsi <oblizuje się>), staruszek nade mną już napisał wszystko co ważniejsze. Osobiście jeszcze polecam Ci Obóz Bractwa. Baw się dobrze ;)

Randal

Banned
Witaj w Naszych skromnych progach. Baw się dobrze tylko nie wnerwiaj modów bo niektórzy są naprawdę ostrzy.

~Nero

New Member
Hi . Baw się z nami dobrze , dojdź do jednej z gildii i zostań V.I.P'em :p

Pozderki

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Żeby dołączyć do któregoś z obozów musisz najpierw uzyskać dostęp do Górniczej Doliny. Na początek musisz napisać minimum 15 postów, następnie poprosić o test w odpowiednim temacie w Kolonii Karnej, jak test wykonasz prawidłowo to jesteś już pełnoprawnym więźniem hehe ;) . Pozostaje ci wybrać obóz, do którego dołączysz, ja polecam Sektę.

Co do vipa, raczej za samo bycie na forum go nie dostaniesz ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Co do vipa, raczej za samo bycie na forum go nie dostaniesz ;)

Bonus za wkład w cały projekt, który odpaliłem i pozytywne chęci. Tak, więc Vipa już masz.

Randal

Banned
Ej a ja to co, moda nie mam to dlaczego Vip'a mam nie mieć ??!

Cedric

GołoWąs
Bo nie pracujesz młody dostatecznie dobrze .
Ja prowadzę na fejsie grupę związaną z Gothiciem i np jak jakiś np ER do ZB wyjdzie to daje linka na nasze forum .
Daj więcej od siebie ,to może kiedyś zdobędziesz :cool:
Ten gościu nas reklamuje więc wiesz

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Ej a ja to co, moda nie mam to dlaczego Vip'a mam nie mieć ??!
A zasłużyłeś? Nie? To bądź cicho.

Witamy w naszym gronie. Mam nadzieję, że się będziesz dobrze bawił.

leowmrf

New Member
Heh... nie prosiłem o żadnego vipa, myślałem że na to będę potrzebował PRZYNAJMNIEJ pół roku na forum...

Cedric

GołoWąs
Nie marudź ,bo ci jeszcze odbiorą :trollface:
Ale jeszcze raz witam i zapraszam do Obozu Sekty

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Fakt, ale postaram sie być aktywny i może go kiedyś dostanę...

Bez pracy nie ma kołaczy, a Leo udostępnia nam efekty swojej wielogodzinnej pracy ;p Dla mnie to wystarczający powód.

A co ty zrobiłeś by zasłużyć na VIp-a ?

Jeśli chcesz coś dostać najpierw miej argumenty, by wykazać, że na to zasługujesz.

Ja prowadzę na fejsie grupę związaną z Gothiciem i np jak jakiś np ER do ZB wyjdzie to daje linka na nasze forum .
Daj więcej od siebie ,to może kiedyś zdobędziesz :cool:

To też za mało. Grupa jest niezależna od portalu, więc robisz to prywatnie, nie jako Portal.
Udzielanie się gazetki to plus, aczkolwiek to też przedsięwzięcie poza portalem, bo od początku była mowa, że gazetka jest niezależna.

Nie ma reguły na Vipa, po prostu trzeba się wyróżnić w pracy na rzecz portalu, czasem to kwestia długoletniego stażu na forum.Nie mogę przecież wszystkim ustawiać vipa jak mi się podoba, bo forum zalałby kolor fioletowy.

Cedric

GołoWąs
Wiem ,że za mało ,ale chciałem mu chociaż przykład podać ,co ma jako tako robić ,żeby tego Vipka założyć .
A i na VIPie mi nie zależy ,bo to tylko głupi podpis pod avkiem,nic więcej .
Od razu myśli się ,że szanowany user musi mieć VIPa
A np Wersus jest "sławny na forum" a Vipka nie ma ,postów też nie za wiele

Randal

Banned
Nie ma reguły na Vipa, po prostu trzeba się wyróżnić w pracy na rzecz portalu, czasem to kwestia długoletniego stażu na forum.Nie mogę przecież wszystkim ustawiać vipa jak mi się podoba, bo forum zalałby kolor fioletowy.

Jeden z Vipów ma jednego posta a drugi ponad 2500. Jaka różnica :)
Wiadomo na tym forum nie ma nic za darmo!

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Jeden z Vipów ma jednego posta a drugi ponad 2500. Jaka różnica :)
Jeden VIP przysłużył się pracą poza forum, drugi na forum.

Wiadomo na tym forum nie ma nic za darmo!
Popatrz na mnie :trollface:

A tak na serio. Spam - OFF. Mimo, że jest tu wyłączony licznik nie piszcie głupot nie związanych z działem ...

Do góry Bottom