Cześć

Elektric

Member
Witam wszystkich mam nadzieję, że to forum nie zawiedzie moich oczekiwań. Grałem we wszystkie 3 części Gothica no i oczywiście w Noc Kruka. Mimo wielu błędów i niedociągnięć uważam że ten Gothic z numerkiem III jest najlepszy

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ano witamy na forum. Z góry życzę miłego pisania i dobrej atmosfery. Oczywiście powinno ci się tutaj dobrze pisać, chyba że zaleziesz komuś za skórę, albo nie będziesz przestrzegał regulaminu, z którym radzę się zapoznać ;]
Oczywiście jak masz chęci napisz coś więcej na swój temat, mile to widziane jest, przynajmniej w tym dziale ;]
Jeszcze raz witamy i zapraszamy do pisania.

Elektric

Member
No więc tak - nałogowo siedzę przy kompie, a jesli nie nałogowo to w każdej chwili wolnego czasu. Gram we wszystko co mi wpadnie w ręce chociaż proszę o rzucanie ciekawych gier RPG, strzelanek i strategii. W Gothica gram już dość długo ale dalej jestem kiepski (to znaczy teraz gram lepiej bo nie unikam tak trupolazłych). No narazie to tyle. No i dzisiaj się urajcowałem świadectwem i końcem roku.

Wenzelzxc

Member
Dla mnie komp jest formą rozrywki ale lubi czasem ponucić w RpG najbardziej oczywiście gothic bo zapewnia wiele godzin grania

Wenzelzxc

Member
Pozdro for you korzystaj mile z fora :D :D i badz dla wszytkich spoko i nie spamuj xD

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Siemka :D Mam nadzieję, że będziesz świetnym userem. Pozdrawiam

Do góry Bottom