Cześć :p

KamilzLasu

New Member
Witam :p
Mój nick to KamilzLasu, dość oryginalny. Jego historia jest dość długa, ale w skrócie było to tak, że na innym forum, pewien moderator przekręcił mój nick. Jeśli chodzi o Gothica to pierwszą część przeszedłem dwa razy, a drugą z dodatkiem - raz. Przynajmniej bez kodów. ;) Moim głównym hobby jest robienie komiksów z Gothiców, swoje efekty pracy wrzuciłem już do "Ogólnie o serii". Do rejestracji zachęcił mnie Darth Revan. Posty będę pisać dość rzadko, ale za to z mojej strony nie powinno być spamu. Mam 12 lat i pochodzę z Leszna :p To tyle z mojej strony. :)

GOFER152

Member
Witaj na forum , z regulaminem pewnie się już zapoznałeś , a jeśli nie to się zapoznaj .

Nie drażnij Modów i innych misiów kolorowych :p

Jeszcze raz witaj i powodzenia w tworzeniu :)

E

Electric_Dragon

Guest
Witamy pośród naszej małej społeczności ;) Twórz komiksy spokojnie a prace zamieszczaj u nas. Znajdziesz na pewno chętnych do komentarzy.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Witam, witam cię serdecznie! Przeczytaj regulamin bo bez niego długo tu bez bana nie pobędziesz. Życzę ci dużo postów, abyś szybko mógł w ShoutBoxie z nami dyskutować, dużo udanych i fajnych komiksów. No i myślę że dołączysz do Zakonu Świętego miecza :)
Pozdro - (jak coś bury jestem :) )

Thran

Che Świniara
Hej Kamilz fajnie że do nas wpadłeś mam nadzieje że z nami trochę pobędziesz :p zapraszam do buntowników gdy wbijesz posty i do sesji RPG naszej :D

Do góry Bottom