Cześć Misie ;p

Potak

Member
Cześć Moje Misie Pysie :) Jak mnie tu dawno nie było ;( Ale czas szybko leci ;) Masakra ;P Żyje tu ktoś jeszcze ze Starej Gwardii ? ;O Jestem ciekaw jak wiele mnie ominęło ;) Ostatnio mnie cos szarpnęło i qde musiałem tu zaglądnąć ;D Myśle, że bedę częściej wpadał ;)))

E

Electric_Dragon

Guest
Witamy miśka naczelnego. Wiele się pozmieniało. To co wg niektórych na lepsze to wg reszty na gorsze.
Mnie tam nie pamiętasz, szarego(elektrycznego) smoka.

Witamy ponownie i zapraszam do przeczytania regulaminu. Pisz sensowne posty, a modzi nie będą Cię gnębić...no przynajmniej Ci niechcący sobie nabić akcji

Potak

Member
Coś mi się Twój nick obija o uszy xD Mod ;P No cóż ;P Regulamin powiadasz ? :D Nie musze raczej czytać, bo wiem o co chodzi ;) Ale dzięki za cynk, abym pisał mądre i rzeczowe posty :] QQ

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ale za to ja ciebie powitam, bo pamiętam że kiedyś się gadało coś chyba ;] Fajnie, że ktoś ze staruchów tu jeszcze zagląda. Zapraszamy zapraszamy ... ;] A zmieniło się dużo zresztą to widać na pierwszy rzut oka.

Potak

Member
Dudi Dżunior Admin ;P Omagad :D Nice ;)

P.S Electro ja też żartowałem xD Ja poważny nie jestem ;D

szczurek

Menda serowa
Weteran
Hey Hey misiek ;] Ciesze się że wpadłeś na stare śmieci :)

Potak

Member
Szczurek Moja Menda Serowa ;D Lalunia :] Czyli jeszcze ktoś tu jest :) Gitarrra xD Dobra koniec spamu ;) Bede sie starał jak najcześciej wpadać :p Musze znowu w Gothic'a pociupać, bo ostatnio się zaniedbałem xD

E

Electric_Dragon

Guest
'Electro' no tak to jeszcze nikt nie skrócił nicku ^^

MadMack

Forumowy lol
Electro - się mi podoba.

Witam Potaka ( kojarzy mi się z Patokiem, który robił filmiki z Gothica..., a bo może i nie - jak zawsze musi mi się coś po***** ).

WELCOME!!! Chleb i solą...

Pozdrawiam
MackMad

Jay_Kay

Magister vitae
O proszę, ktoś znajomy ze starych Magowych czasów i to 14.08 na dodatek ;)
W sumie witać nie powinienem, bo sam od dawna aktywny nie jestem, ale... poczułem się w obowiązku coś napisać. Tyle, pozdrawiam serdecznie!

Do góry Bottom