Cześć Dużo

zaitsev

Member
Cześć
Trafilem tu dawnooo temu, z tego co popatrzylem to mniej wiecej tym samym co aktualni administratorzy ;p Wtedy pojawilem sie tu szukajac informacji o Gothicu i przez jakis czas przesiadywalem. Teraz zas nudzac sie w domu przeglądalem se rozne strony i zobaczylem w zagladkach stare dobre forum gothic.up. Tak wiecj wszedlem, poczytalem i postanowilem ze czasem wpadne bo jednak cos sie tu dzieje. A co do mnie to mam na imie Kamil, za nie caly miesiac stuknie mi 18 i mieszkam w okolicach stolicy. Interesuje sie roznymi duperelami jak informatyka z ktora moze? wiaze przyszlosc poniwaz w technikum na takim tez profilu jestem, grami (RPG, MMO~, Counter-Strike i jeszcze pare), anime, manga i ble ble ble... No i tyle o mnie :)

Oh i jeszcze mala prosba do grupy administratorow, z faktu ze zapewne nikt albo malo kto mnie pamieta chcialbym zmienic nick na bardziej aktualny, poniewaz tego nie uzywam juz od dawna. Z gory dziekuje :)

Edit:
A zeby nie robic zbednego spamu.
@Daria
No ja tez mam nadzieje ze tym razem przez cos nie znikne :) A tez chcialem konkretniej na grafike isc, lecz szkola TERAZ gdy przyszedl czas na wybor specjalizacji przed trzecim rokiem, nie dala do wyboru tej opcji :( ale damy rade ;p
@switek17
Z regulaminem nie bedzie problemow. A mialem w zakladkach poniewaz przy okazji gry w Gothica 3 szukalem czegos, a gdy nie moglem znalezdz oczywiscie zajrzalem tutaj i dodalem do zakladek jakos tak ;p

daria

Szejn
Weteran
Witam Cię serdecznie :D fajnie, że ktoś jednak do nas powraca xD Widzę tam jednego warna, więc zdejmę Ci go na dobry start, bo on strasznie staaaaaary jest :p
Co do nicku, to chyba nie zmienią, a może (?) - nie wiem, ale bardzo niechętnie admini podchodzą do tej sprawy, bo coś tam o bazie danych czy cuś mówią :p
Poza tym fajnie, że się interesujesz infą, ja też zaczynam.. Bardziej z grafiką, ale do Liceum na infę będę szła :p

Tylko nas nie zostawiaj po raz kolejny....

Pozdrawiam.

switek17

Member
Witam witam i o zdrowie pytam. Zaskakujący jest fakt, że tak dawno cię nie było a stronę GUp w zakładkach miałeś :D Ja tam co jakieś 2 miesiące komputer formatuję ^^ Przejrzyj regulamin, nieco poprawek jest ;] No i zapraszamy do regularnego pisania.

Co do zmiany nicka, jak pisała Daria - marne szanse. Choć jest małe obejście, ale to z adminami musisz zagadać.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jak zobaczyłem Twój nick od razu coś mi błysnęło w głowie - "znam tego typa :D"
Nie rozmawialiśmy raczej nigdy ze sobą, ale z widzenia Cie kojarze i licze na to że zostaniesz z nami na dłużej :)

Wenzelzxc

Member
Pozdro for you korzystaj mile z fora :D :D i badz dla wszytkich spoko i nie spamuj xD

Do góry Bottom