Czarny Trol

Status
Zamknięty.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
po pierwsze zaklęcie zmniejszenia potwora, można je znaleść chyba w jaskini gdzie jest ork niedaleko khorinis. albo gdzie indziej je znalazłam.
pozatym jak nie masz tego zaklęcia, to mikstury szybkości i życia i szybko naparzać go z miecza czy topora i w nogi, napić się mikstury i wracać tak co jakiś czas. i w końcu uda sie go pokonać. ja wykończyłam go w ten sposob :D
magią nie próbowałam a broń długodystansowa nawet nie zraniła go.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
był już taki temat a jeśli mi się coś pomyliło to powiem podejść do tamtego obok myśliwego on sporo mu zabierze a ty go z miecza walisz podbiegasz walniesz i uciekasz a łuk i inne nie pomogą. jeszcze jest po lewej stronie jego groty jakaś skałka i podobno jak się na niej stanie to tamten się zatnie i go bez draśnięcia zjedzie ale mi się to nie udaje

tomisakis

Whiskas
VIP
Czarny troll nie wyjdzie dalej niż do kamienia i w tym momencie można bu cisnac z magii ile sie da a troll tak stoi jak głupi i nie ma problemów z pokonaniem stwora jeśli ustawisz sie odpowiedniej odległosci od kamienia.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
tomi wystarczy że podejdziesz do trolla a on zacznie gonić za tobą i pójdzie za tobą gdzie tylko zapragniesz...

Dzyl

El Principe
Ja zawsze pokonywałem go deszczem ognia, lub zamrażałem lodową falą i nawalałem. Jest wiele sposobów na jego pokonanie. Jak ma się duży poziom to zabicie go nie sprawa problemów, ale na niezbyt wysokim poziomie najlepiej zaciągnąć go do Gaana i on z nim trochę powalczy, i gdy stwór będzie miał już mało życia to wystarczy dobić.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
gaan jest na drugim końcu mapy tamten myśliwy się inaczej nazywa

luke22

Member
Ja zawsze albo stoję na skale po lewej stronie i go nawalam a on się tylko gapi na swoją śmierć, albo załatwiam go tak jak inne trolle czyli przebiegam pod jego ramieniem, obiegam go cały czas i ekscytuję w tyłek mieczem aż zdechnie ;)

tomisakis

Whiskas
VIP
bury zenku u mnie on tylko stoi nie ruszy z miejsca nawet jakby była tam armia ludzi to stoi i sie gapi

S

Solmyr

Guest
ja na pokonanie czarnego trolla mam 1 sposób cały czas obiegam go do okoła i wale go du...o jak jestem na środku i tak aż padnie

Zomin

Member
Są 2 najlepsze sposoby na pokonanie Czarnego Trolla dla wojownika..
Po 1: Możemy zwabić bestię pod pewną sporą, zawaloną kolumnę skalną. Jeśli posiadamy miecz dwuręczny, lub inną długą broń(nie wspominając o broniach dystansowych) i ustawimy się pod odpowiednim kontem na jednej ze skał, możemy być pewni, że zwierze nas nie sięgnie.
Po 2: Podchodzimy do niego na kilka metrów, a gdy ten zacznie na nas ryczeć, obiegamy go i staramy trzymać się za jego plecami, wciąż atakując.

Sprawa przy graniu magiem jest o wiele prostsza, deszcz ognia, czy inny tego typu czar i po sprawie :) .

S

Solmyr

Guest
przypomniał mi się nowy sposób wystarczy zmienić sie w smoczego zębacza i wtedy go zaatakować

olej

Member
Ja najczęściej jak z nim walczę to gdy on próbuje uderzyć to odskakuje do tyłu i walę go cały czas. Ten sposób nie zawsze jest skuteczny, ale w moim przypadku się sprawdza.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
najlepiej zwabić go z jaskini i isc na most on cie tam nie dosiegnie a ty o mozesz spokojnie walic

lub jeszcze inaczej gdy zacznie odpychac idz na lewo lub prawo i napazaj go od boku

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom