Czarna Perła W Dworze Irdorath

Status
Zamknięty.

Brzezio

New Member
Jak w temacie jestem w Dworze Irdorath i nie wiem gdzie mogę znaleźć czarną perłę, na jakiejś solucji przeczytałem, że jest na wyspie ale nie mogę jej odnaleźć i prosiłbym kogoś kto wie gdzie ona może być to proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję!!!

PoZdRo!!

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Znajduje się ona albo u czarnego maga (czy jak mu tam jest), albo w jednej z komnat na wyspie, prawdopodobnie tam gdzie znajduje się jakiś Topór, nie pamiętam dokładnie bo w G2 z rok nie grałem.

Everon_92

Member
Też mnie się wydaje że raczej ma ją przy sobie czarny mag.Zabiłeś go już?Jeśli tak a jej nie miał to sprawdź jeszcze za komnatą z "orkowym hersztem"(jakoś tak się chyba nazywał??).Trzeba tam chyba przesunąć pochodnię czy coś :p

Najemnik@

Member
Jestes pewien ze chodzi o czarna perle ,a nie oko mocy? OKo mocy wyglada dokladnie tak samo jak czarna perla ,a sluzy do otwarcia ostatnieh bramy na dworze znajduje sie w kufrze w jednej z bocznych komnat na sali gdzie jest czarny mag i poszukiwacze, perle znajdziesz w komnacie z zamknietymi dzwiami znajduje sie tam receptura na miksture +15 sily stol alechemiczny i runiczny, perla jest w skrzyni, klucz od dzwi ma upadly paladyn archol.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom