Counter Strike

Status
Zamknięty.

kondzio1993

Member
hm.... Załorzyłem ten temat dla wszystkich wielbicieli gry counter strike:p
Tutaj możecie pochwalić się swoimi klanowymi osiągnięciami, pytać w razie problemów, szukać chętnych do gry , umawiać się na sparingi i mixy:)
To może na początek ja- jestem chętny do grania wszelkich sparingow 2vs2 lub 5vs5:p

Sawyer.pav

New Member
Miałem swój klan w csie 1.6.
Założyłem klan z 2 kumplami z klasy. Początkowa nazwa CK - Czarna Kampania, potem zmieniliśmy na edit. Głównie graliśmy spary z innymi, większość klanu pykała na ns więc o esl czy innych ligach nie było mowy. Nasz największy sukces to wygrana w szkolnych zawodach :p , w czerwcu tego roku, sukces tym bardziej cieszy że graliśmy w 3 a inne teamy miały po 4 graczy. Mimo to wygraliśmy, wygrał skill B) B) B)
Teraz już nie gram,jak zobaczyłem cod4 to straciłem chęć do csa ...
Edit dalej istnieje,kumple dalej grają,obecnie grają dla jakiegoś gamingu ... jeśli ktoś jest dobry,ma steama może spróbować się dostać do edit ...
Jak jakiś klan chce spara z nimi to zapraszm do mnie na gg, postaram się załatwić :)

Pozdrawiam
S.

zaitsev

Member
Jesli chodzi o Countera 1.6 moge zaprosic do sieci serwerow na ktorych adminuje.
Sa to serwery pod Non Steam'a wiec kazdy moze zagrac, jest wymagany antyczit (sXe In~) wiec gra sie raczej spokojnym o to ze nie gra sie z cziterami. Ogolnie wielka zaleta tych serwerow jest bardzo fajna admosfera przez co wielu graczy ze steama zostaje u nas :)
Aktualnie mamy 8 serwerow FFA, TP, 4fun, AWP/AIM, War3ft, KreedzClimbing (kz), Zombie Infection i nowy FFA z rankingiem Battlefield2. O dokladne info zapraszam na strone sieci, a takze i forum :p www.udiabelka.com

Karpielek

VIP
VIP
Jeśli chodzi o Canter Strike oczywiscie w 1.6 to mam steam. Nalezalem do klanu ale odszedłem poniewaz gra w klanie to obowiazki i ja nie mam czasu np. w danej godzinie grac spara. Dlatego nie gram juz w klanach. Czasami gram sobie z przyjaciolmi z mixy i jak chcesz kondzio mozemy sobie zagrac :) Jak cos pisz na GG Pozdro!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom