Counter Strike

Status
Zamknięty.

bnfanx

Member
Counter Strike to najbardziej znana Strzelanka sieciowa.. uważam że kładzie jednym palcem CoD'a 2 i inne brudy które uważają się za mistrzowski multiplayer, choć przyznam że cod 2 akurat jest niezły i gram czasami w niego.

No cóż mam non steam czyli piracki, nie legalny i jaki tam jeszcze zły i nie dozwolony może być. Stały server z ludźmi którzy dają mi tyle śmiechu że nie wyrabiam... czasami grają na nim lamki, jest kilka zaawansowanych ludzi... w celu nawet CS kupiłem Mikrofon.. gram tylko w Source ze względu na grafikę i większe dopracowanie choć non steam to non steam i różne ciekawe rzeczy się zdarzają...

Nie będę opisywał gry bo ona jest doskonała pod każdym względem... choć jest niedopracowanie że kule przelatują przez drewniane wrota i zabijają przez co mówi się czasami że WallHacka się używa albo innych cheatów ...
Polecam Source , lepszy od 1.6 , obie wersje posiadam ...

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Muehehehe a ja neta prawie nigdy nie mam to też już od dawno nie gram na serverach :p jedyny jaki pamiętam to SZKODNIKI ;)... wtedy jeszcze byłem naprawde słaby :p

Grając CS straciłem pół podstawówki w kafejce z kumplami :p Ale stare dzieje ,teraz z braku neta gram Csa 1,6 z botami - o ich defektach niemal wszyscy wiedzą i chociaż zawsze wymiatam nawet tych cyborgów na ekspercie to ich celność czasem powoduje u mnie napady niekotrolowanego - K&#@A!!! x)

Świetna giera - zawsze gram w CT :p

CYTAT(szczurek @ 16-01-2008, 00:01) [snapback]166747[/snapback]
Jedno mnie tylko dziwi, uwielbiam oglądac mecze cs'a na hstv, mimo ze za grą nie przepadam. Co ze mną nie tak ?? :D

Zapędy masochistyczne xD :p

szczurek

Menda serowa
Weteran
Pogrywalem kiedyś troche z botami, na necie chyba mi się nie zdazylo. Z braku pomysłu na zajęcie jeszcze potrafie gre odpalić, ale nie powaliła mnie niczym. Za bardzo camperskie i ogranicza sie do wysadz to, uwolnij to ;p
Jedno mnie tylko dziwi, uwielbiam oglądac mecze cs'a na hstv, mimo ze za grą nie przepadam. Co ze mną nie tak ?? :D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Gra bardzo fajna. Chociaż jak powiedział Szczurek nic nadzwyczajnego, to jej wielkim atutem jest to, że jest to gra multi. Z botami dla mnie gra się beznadziejnie. A z ludźmi często śmieszne akcje wychodzą. Ja mam takie porywy, że gram kilka dni, potem mi się nudzi i na tydzień ją odstawiam. Ale po tym tygodniu znowu ciągnie. Ma w sobie to coś. Najgorsze łajzy to cziterzy ale to zostawię bez komentarza. Ja jestem młodym stażem graczem w CS ale zdarzają mi się fajne akcje np. ostatnio w jednej rundzie 4 zakatrupiłam :)

tormoran

New Member
Ja mam swój klan i serwer i jak dla mnie cs jest najlepszym multi grałem w AA i WarRock i cs jest zdecydowanie najbardziej grywalny bo graficzne AA i WarRock odstawiają cs ale mi i i wielu innym graczom to nie przeszkadza ;)

Szakall

Member
Niema to jak CS jest to gra najlepsza przez neta sa spary, ligi wszystko klany ja gram prawie 4 lata i gram na steam bo na non steam to graja ciotyna steam to najlepsi z najlepszych nie ktozy sa tacy ze cwaniakuja ze maja wh i sa dobrzy. :D

E

Electric_Dragon

Guest
CYTAT
4 lata i gram na steam bo na non steam to graja cioty

Szakall bez takich tekstów proszę, psujesz sobie opinię kandydata do Wojowników.

Wracając do tematu. Taak CS już od bardzo dawna gości w moim życiu najpierw kafejki, nocki u kumpli, później na swoim kompie. Teraz przez Steam i naparzanka, choć ostatnio preferuję mody do CS'a. Również gram w CSS-a
Ma w sobie to coś, można się i pośmiać i po wnerwiać jak nie wychodzą heady albo ktoś tobie załaduje :D. Ulubione plansze to: de dust, de dust2, italy, offiice.

Szczurek, niby rację masz. Mnie osobiście to nie wadzi, ot wejść sobie na kilkanaście minut, kilka rund rozegrać. Posłuchać innych, samemu coś powiedzieć i tyla. Maniakiem jakimś nie jestem :p

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
CS to jedną z najlepszych strzelanek sieciowych, ale ET nigdy nie dorówna ;)
CS'a lubię za to, że gra w sieci bardzo wciąga (szczególnie Source), jest dużo świetnie odwzorowanych broni... niby takie podsadź bombę, uwolnij zakładników, wybij wszystkich przeciwników, a fajne bardzo. Na początku był to mod do HL'a a teraz jest oddzielna gra, popularna z resztą. Jeśli chodzi o ulubioną mapę, to jest to de_dust2, broń to M4A1, zaś jeśli chodzi o team to terroryści.

xenex

Member
Swoją drogą panowie co grają w CS

http://pl.youtube.com/watch?v=OfT4A5fql_0

Aż się spociłem jak to obejrzałem, jeżeli faktycznie w Europie ma się pojawić taki oto CS to odrazu upgraduje kompa. Choć na innych stronach piszę że Counter Strike : Online będzie tylko w Azji, jeżeli faktycznie tylko w Azji to wielka szkoda bo po trailerze wygląda lepiej od wszystkich Csów razem wziętych.

No, no przydało by się bo COunter Strike Source króluje i tak długo ( 4 lata )

Dodam jeszcze , że jeżeli CS nowy ma się tak prezentować to pobije wszystkie strzelanki sieciowe .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom