Contender-"za Wszelką Cene" Ogląda Ktoś ?

donricardo

Member
Zakładam ten temat poniewaz bardzo mi sie ten program podoba i chce wiedzieć czy wam także.Osobiście kibicuje "Latynowskiemu wężowi" czyli Sergio i mam nadzieje że złoji Pitera Manfredo w ten piąten na uroczystej gali w "Caezars palace" tak sie to mam nadzieje pisze
tongue.gif

Z pozostałych zawodników naprawde polubiłem Alfonzo Gomeza świetny gość myśle, ze pomimo tego ,ze odpadł z programu i tak ma przed sobą karierę boksera bo pokazał co potrafi.

Najbardziej było mi zal tego młodego gościa co miał 18 lat z uniwerka wziętego,może nie był najlepszym bokserem ale walczył dla rodziny i naprawde mu zalezało na tym milionie baksów zal mi sie go zrobiło jak sędziowie nie dopuścili go do dalszej walki.

OK piszcie co sądzicie o programie,bokserach,kogo najbardziej lubicie i kibicujecie

s_e.b_a

Active Member
Program jest bardzo ciekawy i oglądam go od pierwszego odcinka. Jeśli chodzi o finał to nie bardzo wiem, komu kibicować, bo osoby, którym kibicowałem już odpadli. A byli to:

Ishey Smith
Alfonzo Gomez
Antonio Bonsante

Nie jestem pewien czy dobrze napisałem nazwiska więc w razie czego nie miejcie pretensji
smile.gif

Za co lubiłem tych zawodników? Nie wiem tak jakoś przypadli mi do gustu. Mieli fajny styl walki a i w życiu codziennym sprawiali wrażenie spoko osób.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Oglądałem kilka to kilka razy, ale nie kojarze rzadnego z zawodników. Podoa mi sie w tym to, że zawodnikom cały czas kibicuje rodzina. Powiem wam że ten program bardziej przyciągnął mnie niż normalny zawodowy boks, bo pokazuje też jak walke przeżywają najbliżsi zawodników. To nie jest zwykły boks. Zawodników nie znam, ale ci których widziałem zaimponowali mi wolą walki i godnym przyjmowaniem porażki.

Do góry Bottom