Co Z Nagrodami Za Konkurs?

Status
Zamknięty.

riley

New Member
Cześć wszystkim!

Nazywam się Mancewicz Patryk i jestem jednym ze zwycięzców konkursy z okazji 4 urodzin Gothic Up. A teraz do rzeczy bo nie piszę tego tematu po to żeby się tym chwalić ale zapytać się czy nagrody w ogóle zostaną kiedyś wysłane do zwycięzców? Wyniki pojawiły się już dawno temu a teraz nie ma ani nagród ani newsa dotyczącego konkursu <_< ... Nie powiem żeby jakoś bardzo zależało mi na czapce z Pottera ale jako że jestem fanem Wiedźmina to smycz by się przydała :D jednak co ma powiedzieć zwycięzca głównej nagrody czyli Gothica 3 ? Bo gość na pewno się napracował przy pytaniach z resztą nie tylko on bo ja sam 2 dni siedziałem przy pytaniach bo musiałem przechodzi poszczególne momenty gry.
Mam nadzieje że ktoś mi odpowie. A...I jak w przyszłości takie sytuacje miały by się powtórzyć to lepiej wcale nie robić takich konkursów.

Pozdrawiam
Patryk

Kacperex

KacŚpioszek
Witam,

Po pierwse drogi patryku nagrody zostały wysłane chyba w tydzień po ogłoszeniu wyników. ja zwrotu paczki nie dostałem tak więc albo Ty ją odebrałeś, albo przepadła.
Jednak po takim czasi wątpie, aby kto kolwiek powiedział mi gdzie jest przesyłka :/
Mogę ewentualnie złożyć reklamacje i dostanę trzy krotnośc opłaty za przesyłkę.
Z takim tematem było trzeba wcześniej.
BTW. Nagrodę czyli Gothic 3 zwycięzca dostał, bo potwerdzał.

riley

New Member
Skoro tak to w porządku. Wcześniej tematu nie zakładałem bo nie wiedziałem kiedy paczki zostały wysłane a czasem poczta strasznie się spóźnia tym razem jednak kompletnie nawaliła <_< . Trudno, paczka przepadła ale skoro wszystko się wyjaśniło to temat można zamknąć.
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź :)

Kacperex

KacŚpioszek
Bracie ja tam nie podaruje :)
Trzeba zaatakowac na poczte.
Pisałem, ze w tydzien beda wysłane.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Hej hej. Ja mam zamiar teraz zacząć kupować przez neta. A jak poczta takie rzeczy wyprawia to to nie napawa mnie optymizmem. :ph34r: Właśnie zamówiłem atrament do drukarki i mam nadzieję że dojdzie

Post nie wnosi nic do tematu - warn - szczur

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(Rangiz @ 09-01-2008, 16:44) [snapback]165883[/snapback]
Hej hej. Ja mam zamiar teraz zacząć kupować przez neta. A jak poczta takie rzeczy wyprawia to to nie napawa mnie optymizmem. :ph34r: Właśnie zamówiłem atrament do drukarki i mam nadzieję że dojdzie

Ja polecam Ci kuriera :)
Gwarancja i czasowośc - sam tak kupuje ;P

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom