Co Jeszcze Można Zrobić ?

Status
Zamknięty.

Potak

Member
Mam zaledwie 512 ram-u, ale wiecie zapaleniec choćby niewiadomo co się działo to tak będzie chciał i próbował grać :p Chodzi o to, że czasem wyskakuje mi za mało pamięci wirtualnej - czyli chodzi o ram, jednak czy da się ją jakoś zwiększyć oprócz dokupowania ów pamięci ?! :D Co jeszcze moge zrobić aby GIII lepiej chodził :> Wgrałem patcha 1.09, autumn, skorzystałem z programy GameXp ale czasem mi przycina dość fajnie np w jaskiniac etc. Są to zrywy po kilka sekund i potem da się coś zrobić ale dla mnie to jeszcze za mało :/ Czy wogóle wie ktoś kiedy wyjdzie ten główny patch ?! Bo 1.09 i ten niby 1.12 (którego nie wgrywałem bo tyczy sie on muzyki) to raczej nie są te, które mają być ... Pozdrawiam

Potak

Member
Widze że to forum to powoli jedno wielkie gówno !!! Nikt nie pisze i nie pomaga, nie odpowiada na tematy i problemy ... To forum już dawno umarło i nie ma tego co było kiedyś !!! Są lamusy którzy odpisują na tematy założone wieki temu aby nabić posty i na niczym im więcej jnie zależy !!! Żenada !!!

Warn - Post nie na temat, drugi z rzędu, gówno jest wulgaryzmem... Dalej wymieniać ?? - szczur

Prezes

Member
1.zrob formata i nie instaluj zadnych zbednych programow
2.zinstaluj to game xp
3.najlepiej by bylo dokupic 512 ramu lub chociaz 256a najlepiej 1giga ja mam 1giga i tez sie tnie nawet na srednich i jak sobie zrobilem wlasne ustawienia to juz mnie=.
4.wez pixel shader ustaw na 1,4 i te rozne tekstury usttaw na niskie oprocz tych ktore chrzania wyglad postaci chyba ze ci to nie przeszkadza jak bezimienny bedzie miaal biale powieki
5.a jaka masz karte i procka??
6.ustaw windowsa na najnizszy wyglad zeby wygladal jak windows 95 lub 98
i tak nie wiem czy ci bedzie idealnie chodzilo ale troche lepiej powinno

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom