Cmentarzysko Orków

Status
Zamknięty.

ogrfunio

New Member
mam problem po tym jak jest przywolanie sniacego cor angar wysyla nas na cmentarzysko orków...
gdy ja wchodze na cmentarzysko nie ma tam zupełnie nic :unsure: żadnego orka anie baala Colisa ktory wyruszył tam ze strażnikami ... moze dlatego ze mam mroczne tajemnice i nie wykonalem jakiejś misji ??
z góry dzięki za pomoc ;)

Potak

Member
To w takim razie masz Buga ;) Wczytaj wcześniejszego save'a przed rozmową z Cor Angarem, idź całkiem gdzieś indziej, zrobić jakieś inne zadanko lub na polowanie ;) Pograj tak ze 30 min. i wróć do Angara :D Powinno Ci to pomóc, ja w taki sposób radziłem sobie z Bugami w MT ;) A jak Ci to nie pomoże, to przeinstaluj grę i MT :p Pozdrawiam

a znalazłeś wjeście do podziemi jeśli tak to wszyatko powinno byc w normie jeśli nie to poszukaj niedaleko kilku orków
myśliwych tam bedzie wejście i znajdź kąsacze tam będą i orkowie jeśli nie pomogłem to pisz na moje gg tam ci
powinienem pomóc alb o wczytaj save ;) ;)

czajnikos

New Member
ja też niewidziałem nic. a przeszles cale cmentarzysko orkow?? chodzi mi o to jak przechodzisz do tej jaskinii bo na poczatku nie ma nic ja tez dlugo szukalem i zle to wyszlo bo akurat mi cos tam gadal a orki zabijaly wszystkich straznikow xD

ben107@op.pl

New Member
a zaniosleś Cor Caralomowi to co chcial czyli kamien ogniskujocy i almanacz i jaja krulowej pelzaczy jesli tak to ic na cmentarzysko i wejdz tam do srodka bedo 3 korytaze w jednym z nich jest walczocy BEAL LUKOR.POZDRO

Droner

Member
A zaprowadził cię tam Talas, wydaje mi sie, że trzeba z nim tam pójść. Jeżeli to nie pomoże to zwyczajny zmast. <_<

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom