Cmentarzysko Orków

Status
Zamknięty.

bartek C

New Member
Mam problem. Jestem na cmętarzyku orków, znalazłem dwie połowy pergaminu. Baal mówi że nie potrafi odczytać tego pisma.
Wychodę z tunelu, i nic! Gram w gothica drugi raz. Za pierwszym razem mówił coś o znakach na ścianach, a teraz nic! Jest to bug, czy raczej moja wina?

Vullin

Feainewedd
Raczej bug... Może byc spowodowany m. in. grą z kodami. Jeśli nie używasz kodów, bug nie pojawia się raczej z Twojej winy...
Spróbuj wcześniejszych zapisów, jeśli masz takowe. Ew. będziesz musiał niestety zacząc od początku... Możesz spróbowac wyjśc z Cmentarzyska (jeśli to możliwe) i wejśc jeszcze raz, żeby Cmentarzysko ponownie się załadowało, możesz spróbowac też walnąc Baala, uciec i wrócic... Niestety nie potrafię pomóc Ci w inny sposób : )

Potak

Member
W pierwszą część dawno nie grałem, ale jak masz te pergaminy, to żeby chciał gadać dalej to musisz stanąć w tym miejscu gdzie był jedyny ORK WOJOWNIK w ów cmentarzysku, wtedy on do Ciebie podchodzi (Baal) i mówi, że już wie co oznaczają te zapiski etc. :) I wtedy powinieneś użyć tego zaklęcia i pasi :) Pozdro

xenex

Member
Ja też mam zawsze ten problem bo nie wiem gdzie stanąć. O ile się nie mylę stajesz pod kolumną bądź na jakimś wybranym miejscu i wtedy podbiega do ciebie Baal i nie powinno być już problemu.
Tylko wystarczy się dobrze ustawić .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom