Ciao :)

Wloch95

New Member
Siemka wszystkim :)

Mam na imię Patryk, mam 15 lat i z powodów rodzinnych mieszkam we Włoszech od pięciu lat. Gothica pokazała mi moja aktualnie dwudziesto jedno letnia kuzynka w 2006 roku w wigilię bożego narodzenia ;)
Od tamtej pory przeszedłem każda część co najmniej dwa razy. Oprócz bycia fanem Gothica jestem także fanem Dragon Age, Wiedźmina, Borderlands oraz Call of Duty. Oprócz gier i komputerów interesuję się także Ragbami, Karate, Wreslingiem, Tańcem Crown Walku oraz Koszykówką. Słucham muzyki Rap, moi ulubieni wykonawcy to Notorious B.I.G, The Game oraz Eminem. Bardzo lubie czytać, przeczytałem cała sagę "Zwiadowcy", "Zmierzch", "Władca Pierścieni", "Harry Potter", "Guerre Del Mondo Emerso" oraz pojedyncze książki takie jak Rzeźnik, Graceling i wiele innych . Gram w gry MMO takie jak Runes of Magic (Mag / Kapłan lvl 38 / 30 nick Irving) , WarRock (Lvl 22) oraz San Andreas Multiplayer . I jestem za przeniesieniem krzyża ! :D

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Pozdrowiony z cudownej (!) Polski ;)

Czytnij regulamin oraz Co w trawie piszczy. Pisz sensowne oraz długie posty (kilka wyrazów jest traktowane jako spam). Gdy osiągniesz wystarczająca ilość postów możesz starać się o przyjęcie do jednej z dwóch gildii : Najemników lub Buntowników. Jak masz dużą wiedzę o Gothic'u to zapraszamy go zakonu. Nie klnij, nie bluźnij, nie wymawiaj imienia pana boga twego na daremne i wiele podobnych rzeczy. Ogólnie to baw sie dobrze lecz utrzymaj omór.

Gram w gry MMO takie jak Runes of Magic (Mag / Kapłan lvl 38 / 30 nick Irving) , WarRock (Lvl 22)
Serwer Cath (Kapłan/Zwiadowca 35/25) nick Krine jak coś to pisz ;).

Od tamtej pory przeszedłem każda część co najmniej dwa razy.
W porównaniu do reszty userów to malutko. Niektórzy przeszli tu po kilkanaście razy każdą z części.

Jak tam we Włoszech? Ciepło? Dużo ludu? Piwo tanie? Kobiety gorące?

Wloch95

New Member
Jak tam we Włoszech? Ciepło? Dużo ludu? Piwo tanie? Kobiety gorące?

Teraz akurat u mnie na północy pada non stop deszcze ale ogólnie to zazwyczaj ładna pogoda, w zimie jest troszeczkę tylko śniegu :) Ludu dużo, jak wszędzie :rolleyes: Piwo tanie ale nie dobre, jedyne dobre piwo to Heineken. A co do kobiet to sam oceń ;) Zdjęcie mojej "ukochanej" ;D

Razor13

Member
Witaj , bonżur :p Szkelo ci powiedział co masz czynić abyś nie był pośmiewiskiem i dobrym userem :D

WarRock (Lvl 22) oraz San Andreas Multiplayer

Fajnie też grałem w WR i SAMPA ale znudziło mi się to WR ( 10 lv :D)

I jestem za przeniesieniem krzyża !

Ja też ale nie denerwuj się tak da się coś z tym zrobić :p

Dobra witamy serdecznie rób to co ci szkilo powiedzial i jeszcze 1 jeśli chcesz żebym ci te rzeczy przerobił Avek sygna pisz pw da się coś zrobić z tego bo fajna sygna :p

Pozdrawiam VerX

Za "powiedziała" i "szkilo" masz od teraz problem - szkelo

Do góry Bottom