Ciężka Zbroja Strażnika

Status
Zamknięty.

Atari

New Member
Temat może zacofany, bo chodzi o G1, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytanie. Więc tak: po zabiziu królowej pełzaczy w Starej Kopalni pogadałem z paroma ludźmi, wbiłem 10lvl, porozmawiałem z Thorusem i zostałem strażnikiem. Od Stone`a dostałem Lekką zbroję strażnika i miecz (miecz sprzedałem bo miałem już lepszy). Mając sporo bryłek rudy chciałem kupić Ciężką zbroję strażnika. W rozmowie ze Stone`em wybieram "Chciałbym kupić lepszą zbroję" a z dostępnych opcji "Ciężka zbroja strażnika, <tutaj statystyki, nie pamiętam dokładnie> 2100 bryłek rudy". Wtedy Stone mówi, że ta zbroja przysługuje tylko najlepszym strażnikom i jeszcze nie mogę jej mieć. Teraz moje pytanie: co zrobić żeby móc ją kupić? Wystarczy posbić lvl czy muszę zrobić jakieś zadanie? Proszę o szybką odpowiedź i z góry dzięki.
EDIT: Przepraszam że w niewłaściwym dziale, ale dopiero co zarejestrowałem się na forum i nie jestem jeszcze dobrze obeznany ze strukturą... Jeszcze raz sory.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Musisz podążać dalej za główną fabułą... jeśli "Ciężka" to taka jak Thorus nosi to nie dostaniesz jej nigdy.
Podążaj za gł. fabułą, jak dojdziesz to kolejnego aktu to się Stone'a zapytaj o zbroję.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
No cóż krótko mówiąć takiej nie dostaniesz :D

ja spokojnie z lekką przezylem na terytorium orkow. ci orkowie nie sa tacy silni na jakich wygladaja.

po powrocie z terytorium orkow nastapi nbiespodziewany zwrot akcji, i wtedy dostaniesz lepsza zbroje :)

mam nadzieje ze zaostrzylem ci apetyt na gre :p

takiej zbroi jednak nie bedziesz mial niestety.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom