Temat może zacofany, bo chodzi o G1, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytanie. Więc tak: po zabiziu królowej pełzaczy w Starej Kopalni pogadałem z paroma ludźmi, wbiłem 10lvl, porozmawiałem z Thorusem i zostałem strażnikiem. Od Stone`a dostałem Lekką zbroję strażnika i miecz (miecz sprzedałem bo miałem już lepszy). Mając sporo bryłek rudy chciałem kupić Ciężką zbroję strażnika. W rozmowie ze Stone`em wybieram "Chciałbym kupić lepszą zbroję" a z dostępnych opcji "Ciężka zbroja strażnika, <tutaj statystyki, nie pamiętam dokładnie> 2100 bryłek rudy". Wtedy Stone mówi, że ta zbroja przysługuje tylko najlepszym strażnikom i jeszcze nie mogę jej mieć. Teraz moje pytanie: co zrobić żeby móc ją kupić? Wystarczy posbić lvl czy muszę zrobić jakieś zadanie? Proszę o szybką odpowiedź i z góry dzięki.
EDIT: Przepraszam że w niewłaściwym dziale, ale dopiero co zarejestrowałem się na forum i nie jestem jeszcze dobrze obeznany ze strukturą... Jeszcze raz sory.
EDIT: Przepraszam że w niewłaściwym dziale, ale dopiero co zarejestrowałem się na forum i nie jestem jeszcze dobrze obeznany ze strukturą... Jeszcze raz sory.