Ciężka Zbroja Strażnika - Jak Zdobyć.

• Thread starter Gość
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
G

Gość

Guest
Pytanie jak w tytule tematu:

jak zdobyć ciężką zbroje strażnika ta z głowa lwa na klacie.. jak pytam Kowala Stona o ta najlepsza zbroje straznika to mowi mi ze tylko najlepsi moga ja dostac. i teraz moje pytanie co mam zrobic zeby ją zdobyc i zeby byc tym najlepszym.. i motyw jest taki że wykonalem ta misje szpiegostwo na bagnach i teraz nikt dla mnie zadan nie ma.. albo mi sie tylko tak wydaje.. pytalem na zamkowym dziedzincu o zadania to nikt mi nic nie powiedzial, prosze o pomoc, pozdro;)

Vullin

Feainewedd
Omg... Tej zbroi nie można zdobyc w ogóle ! Możliwe, że nie przeszedłeś jeszcze Gothica i nie będę ci zdradzał fabuły, ale stanie się coś, że nie zdążysz jej zdobyc i tyle. A jak wykonałeś szpiegostwo na bagnach to pogadaj z Lesterem albo Y'Berionem oni ci dadzą chyba później zadanie...

Pozdrawiam. - temat raczej do zamknięcia...

bredpl

Member
Jak pamiętam to Stole w Starym Obozie ten w kuźni możesz mu powiedzieć że potrzebujesz nowej zbroi. Zaproponuje ci dwie (jak pamiętam, przynajmniej u mnie) zbroje. Jedna to ciężka zbroja strażnika a druga to zwykła zbroja strażnika (chyba że się pomyliłem). tylko że on zawsze chyba odpowiada że nie jesteś gotowy, więc nie wiem czy ci ją da. :unsure: ;) :D

Jak grasz na kodach to możesz nacisnąć "B" wpisać "MARVIN", podejść do np. Thorusa nacisnąć "O", wtedy wejdziesz w jego ciało i wyrzucić ciężką zbroje strażnika i ją masz. :D B)

Szczerze mówiąc potem i tak będą lepsze zbroje to to nie zrobi dużej różnicy. ;) :D

Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom