Chcę Się Z Wami Podzielić...

Pandrodor

Member
Czółko.

"Zabawę" znam z innego forum (forum Arcania Center tak ściślej). Polega ona na pisaniu tego, co nam ciąży i chcielibyśmy się tym podzielić z innymi. Coś nas denerwuje, martwi, cieszy. Temat raczej na poważnie. Na pewno załapiecie. Ja z resztą zacznę (skopiuję lekko zmienionego posta z innego forum z resztą). Oczywiście, nie musi być tak długo, jedna rzecz też wystarczy. Taka "spowiedź" się przydaje. Czasem ulży, czasem łatwiej nam dojść z samym sobą do ładu.

No, to tak.
- Marzy mi się jakaś cyfrówka fajna i wieża na pilota :] I najlepiej sklep z płytami na własność...ale obejdzie się.
- Chciałbym się ogarnąć i wziąć za przerabianie 2 liceum, żeby w tym roku brać udział w Olimpiadzie Matematycznej (a koniecznie muszę być laureatem).
- Chciałbym lepszy komputer, ale jak dostanę stypendium uzbiera się i taki kombajn kupię...może lapka, może nawet 17'?
- Chcę również się ogarnąć z inną sprawą niż olimpiada i zacząć zbierać informacje, ale w uj tego a i tak się może nie udać...
- Niepokoi mnie, że powinna mi już zadziałać rezygnacja z Neostrady którą rzekomo Orange w moim imieniu złożyło, a neta mam nadal...chyba spróbuję podłączyć nowy modem.
- W sumie jednak mnie coś wkurza, a konkretnie to, że jak mam do wyboru coś przyjemnego (np. gra, siedzenie przed komputerem, pisanie takiego posta jak ten) i jakieś zajęcie pożyteczne rzadko potrafię wybrać to drugie ;P
- Słucham Images And Words, płyty Dream Theater i muszę przyznać, że nabiera ona wartości w moich oczach - szczególnie Surrounded, Another Day brzmią epicko:)
- Chciałbym nie musieć spać, gdyż uwielbiam w nocy siedzieć. Ale jakby inni też nie spali nie byłoby tak fajnie ;P
- Cieszy mnie, że szykuje się w miarę w porządku klasa w liceum wraz z przyjazną kadrą pedagogiczną, ale z drugiej strony niepokoi trochę, ale to normalne u mnie.
- Znowu na GUP dołączyłem do gildii i znowu stwierdziłem, że nie chce mi się w to bawić. Jakoś sobie dadzą radę beze mnie, ale głupio mi, że się zobowiązałem i potem zmieniłem zdanie.
- Cały dzień spałem i mnie łeb bolał, a dopiero teraz się zacząłem budzić :/ Skutki wczorajszego siedzenia do 3:00 (akurat nie do końca z mojej winy) i drzemania do 13:00. Pewnie też alarmu, który wył godzinę dzisiaj. Tak czy inaczej posiedziałbym sobie parę godzin, ale trzaby iść spać, żeby mieć w miarę trzeźwy umysł do zadanek.

No, to chyba tyle :]

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
- Chciałbym skończyć te pier**lone studia i mieć magistra.

- Oby Gup był miejscem tak fajnym jak kiedyś i powrócili starzy wyjadacze.

- Przydałoby się, żebym w końcu zdecydował się czego tak naprawdę chce od życia i uporządkował sprawy sercowe

- Więcej wolnego czasu...k**wa...więcej wolnego czasu

- Zdecydowanie oblatuje mnie większość spraw, która toczy się wokół mnie, czy to znaczy, ze jestem samolubną świnią ? sam nie wiem.

Dari0

New Member
Ja na razie nie mam żadnych sensownych problemów! :)
A marzy mi się przeprowadzka w jakieś słoneczniejsze miejsce jak np. Arizona, Australia, Wyspy Kanaryjskie :)
Czasu wolnego mam duuużo, ale jak się zacznie szkoła (dostałem 3 na koniec z polaka, a moja najniższa ocena ze sprawdzianu 4 :D + 8 bań z zadań domowych, a sumie ich brak ;]) to będę musiał poświęcić te góra 30 min na odrobienie zadania.

Falka

Member
Chciałabym w końcu kupić nowy obiektyw do lustrzanki. Znaleść lepszą pracę, a nie ciągle siedzieć na zleceniach. Znaleść czas (i pieniądze) na zrobienie tatuażu, hmm kupić większe terrarium (znowu te pieniądze -_-).

Kamil96p

Member
Ja chciałbym jak najszybciej skończyć już szkołę bo już normalnie mi sie nie chce do niej chodzić. Chce się nacieszyć życiem, chciałbym mieć też więcej wolnego czasu . Na razie produkuję też własną muzykę na takim programie FL Studio 9 i planuję nadal produkować ,remixować i mixować rózne utwory.Jestem takim małym DJ-em ;p Planuję też przyłączyć się do polskich łowców burz ,nie wiem czy znacie ale jak coś to wejdźcie sobie na http://lowcyburz.pl/ .

Falka łowcy burz zajmują się też robieniem fotek różnym ciekawym,groźnym zjawiskom pogodowym więc jak coś to zapraszam :)
Przydałby się tam ktoś taki jak ty ,tylko musiałabyś troszeczkę się pouczyć o meteorologii ,ale naprawdę troszeczkę ;)

Jeśli chciałabyś się coś więcej dowiedzieć na ten temat to napisz na gg : 25844488

nie jestem pewny ale tam też się chyba kase zarabia jakoś ;)

Cedric

GołoWąs
Wymieniamy :
-Jak kolega wyżej chciałbym już skończyć szkołę
-Żeby babki od bioli i matmy się tak mnie nie czepiały
- Chciałbym po części zarabiać na siebie
-Chciałbym zostać informatykiem
-Zacytuję Yeeda -"Więcej wolnego czasu...k**wa...więcej wolnego czasu"
-Chciałbym zostać kimś ważnym na GUpie
-Chciałbym mieć lepszego kompa a nie tego rzęcha z którego korzystam

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Chciałbym
-w końcu wytrwać na studiach
-nauczyć się być samemu, i być z tego zadowolonym
-obudzić się z tego cholernego matrixa
-wyjechać do Włoch na co najmniej rok
-mniej pić
-poświęcać więcej czasu znajomym
-wytrwać w ćwiczeniach
-zapisać się znowu na krav mage i siłownie
-wziąć moją tatuażystkę za łeb żeby mi w końcu tatuaż zrobiła
...
jak sobie przypomnę coś jeszcze to dopiszę.

Randal

Banned
- chciałbym mieć wakacje.
- no cóż, cały rok szkolny zleciał jak żaden inny, gdybym się wziął od początku czerwony pasek by był.
- jak najdłużej być na forum.
- lepszego kompa chcę.
- poukładać sobie sprawy z dziewczyną.
- wyrobić się na GUp
- namówić rodziców na wyjazd na wakacje do Hiszpanii, bo w tamtym roku były takie plany i chcę do nich wrócić.

Blair

Członek #RN
VIP
#1. Chciałbym się cofnąć o jakieś 10 lat i zmienić parę źle podjętych decyzji.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Chciałbym potrafić wziąć się za siebie, mieć więcej samozaparcia. Kiepsko z tym u mnie.
Chciałbym potrafić uparcie dążyć do celów i nie dawać za wygraną.

Do góry Bottom