Candela I Rogi Cieniostwora

Status
Zamknięty.

Gravell

Member
Witam, na początku chcę zaznaczyć, że szukałem o Candeli i rogach, znalazłem trochę o tym, ale nie ma tam odpowiedzi na moje pytanie... Otóż nie mam zamiaru uczyć się zdolności myśliwskich, chcę być czystym kowalem - wojownikiem i nie mam jak zdobyć w/w rogów. Czy można je u kogoś kupić/ukraść? Wiem, że np w Monterze był dom w którym pełno było trofeów (skóry bizonów, rogi itp).

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdro :)

@edit

mam jeszcze jedno pytanko, przyprowadziłem do Okary 7 osób, jednak dalej mam je w swoim dzienniku w sekcji "trwające" - czy może kogoś pominąłem, czy może to powszechny bug i tyle? Z tego co czytałem na forum to ma to być właśnie 7 osób...

ingvar

Member
Jedynym sposobem, jest wyuczenie sie pozyskiwania rogów, futer i innych. Jeśli dobrze pamiętam wystarczy 20 punktów nauki aby nauczyc się tej zdolności. (O ile oczywiście wcześniej już nie inwestowałeś w zdolności myśliwskie)

Gravell

Member
Hehe, no dzięki, do tej pory nic nie robiłem w nadziei, że ktoś poda imię kupca... W sumie to w G3 dość łatwo zdobywać poziomy, więc myślę, że poświecenie tych 2 leveli nie będzie problemem :p (i tak leży mi gdzieś tam 70 niewykorzystanych pkt nauki :p).

Dzięki za odpowiedź!

Pozdro ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom