Call Of Duty 2

Status
Zamknięty.
Mam taki problem z grą Call of Duty 2. Jak ją instaluję to cały czas wyskakuje mi jakiś Error 1305 i pisze, że nie udało się uruchomić jakiegoś pliku. Przy tym błędzie wyskakuje mi ponów próbę i anuluj. Biorę ponów próbę i wyskoczy mi ten sam błąd z 15 razy, aż w końcu pojawi się3 opcja ignoruj. Biorę ignoruj, ale historia powtarza się już z każdym kolejnym instalowanym plikiem. Wiem że płyta jest dobra, bo próbowałem instalować grę już z 3 płyt, ale za każdym razem wyskakuje to samo. A poza tym przed formatem komp wszystko normalnie mi się instalowało. Czy ktoś dałby radę mi pomóc?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie pomogę ci niestety....ale mam nowinę dla fanów Cod :)
Oficjalnie potwierdzono produkcję Kolejnej części tej wspaniałej gry
Call of Duty 5 coming soon

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
No to jeszcze trochę offtopu ode mnie. CoD 5 ma nas znów przenieść w II wojnę światową. O tak, to jest to. I z tego powinniśmy się cieszyć. Bo CoD to zawsze była II wojna światowa, i choć 4 była fajna to jednak myślę, że dobrze że powrócimy w lata II wojny światowej.

Jedi

Caporegime
VIP
Dziękujemy wam chłopaki za pomoc dla kolegi xD Cod 5 może będzie spoko.

Sproboje ci odpowiedzieć.
Ale musze wiedzieć czy masz oryginalną wersję?

Jedi

Caporegime
VIP
Spróbuj zainstalować windows installer i service pack 2

Zomin

Member
Prosto-zrób format. Oczywiście najpierw zrób sobie kopię save'ów. Jeśli to nie pomoże, wykonaj to co napisałem, a potem podążaj za wskazówkami mojego poprzednika.
PoZdRo! :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom