W trzecim rozdziale grając Najemnikiem dostajemy zadanie od Bustera"Rogi Cieniostwora dla Bustera".Wiedząc,że będzie taki quest zawczasu zacząłem zdobywać Rogi Cieniostworów(polowanie,handel czy gdzieś tam leżące)Uzbierałem tego 18 sztuk.Idę więc do Bustera,otwiera się lista dialogowa"mam kilka Rogów Cieniostwora"oddaje towar i tu zaczyna się problem.DOŚWIADCZENIE +0!!! Nie dostaję expa za Rogi (300 za sztukę)Jest tylko kasa...
Szukałem na Forum ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.Jest tylko podpowiedz,jak na Busterze można "dorobić się" złota i doświadczenia.
1.Sprawdzałem stan expa przed oddaniem Rogów i po oddaniu.Niestety stan się nie zmienił.Odpada więc opcja,że gra"pamięta"ale nie pokazuje.
2.Ponowna instalacja Gothica 2 i Nocy Kruka nie przyniosła poprawy sytuacji.Nic się nie zmieniło.
3.Mam 42 level i odebrałem Oko Innosa z naprawy u Benneta.Być może problem tkwi w dużym levelu jak na trzeci rozdział???
Uprzedzając pytanie:można to osiągnąć i nie gram na kodach!!!
Proszę o pomoc.Z góry dziękuję.
Szukałem na Forum ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.Jest tylko podpowiedz,jak na Busterze można "dorobić się" złota i doświadczenia.
1.Sprawdzałem stan expa przed oddaniem Rogów i po oddaniu.Niestety stan się nie zmienił.Odpada więc opcja,że gra"pamięta"ale nie pokazuje.
2.Ponowna instalacja Gothica 2 i Nocy Kruka nie przyniosła poprawy sytuacji.Nic się nie zmieniło.
3.Mam 42 level i odebrałem Oko Innosa z naprawy u Benneta.Być może problem tkwi w dużym levelu jak na trzeci rozdział???
Uprzedzając pytanie:można to osiągnąć i nie gram na kodach!!!
Proszę o pomoc.Z góry dziękuję.