Bug!

Status
Zamknięty.

Hector

New Member
Witam mam kolejnego buga otóż gdy za pierwszym razem dostałem sie do Vengardu i doszłem do króla to było wszystko ok powiedzial że mam iść do Nordmaru dowiedzieć o Xardasie. Dowiedziałem sie czego trzeba wróciłem zdać raport a tu Rhobara nie ma!!!!!! to jest jakiś bug sprawdzałem o każdej porze dnia szukałem po całym Vengardzie i nie ma nigdzie tego zakichanego Rhobara ;/

jeśli istnieje kod na przyzwanie Rhobara to bym bardzo prosił :)

Kufel

New Member
Ja co prawda jeszcze nie doszedłem do Vengardu ale miałem podobny problem z Miltenem w Klasztorze, gościu zamiast na mnie czekać walczył z zakichanymi wilczkami. Radze ci wpisać do konsoli : goto Rhobar , znajdziesz się w miejscu gdzie on przebywa bo jak go wezwiesz kodem spawn Rhobar to ci dojdzie i nic nie będzie robić , przynajmniej jak ja wezwałem Miltena to o niczym nie mogłem z nim pogadać ale wezwałem kogoś innego i mogłem, spróbuj któryś z tych dwóch.

Johnny

Member
Może przeczekaj kilka dni i wróc powinien się pojawic. Jeśli nie to wpisz w konsoli ,,spawn Rhobar'' tylko nie pamiętam czy ,,spawn'' z małej czy z dużej litery :rolleyes:

Hector

New Member
dzięki jakoś się udało gdy wpisałem goto Rhobar to znalazłem go na barierze Vengardu i musiałem użyć komendy spawn i jeszcze raz wielkie dzięki

Duble post... Ponadto podziękowania składamy po przez opcje PW. Tym razem nie dostaniesz warna, ale następnym razem pilnuj się - xarox.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom