Bron Ponad 100%.

• Thread starter Jureczek
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
J

Jureczek

Guest
Przeczytalem gdzies takie pytanie i nie daje mi spokoju bo nie bylo jasnej odpowiedzi
Czy przekroczenie 100% broni siecznej daje jakies wieksze dmg.
Gram w NK i mam juz 80% dwurecznej.Uzyc tabliczek i ksiazki czy pakowac do 100% i potem uzyc?

Gorn 2

Member
Ja osobiśćie nigdy nieprzekroczyłem w kuszy, łuku, broni jedno czy dwuręcznej 100% ponieważ myśle że chyba już dalej się nieda a obrażenia będa takie same nic sie niezmieni ale można spróbować nabić sobie umiejetność do 100% a potem używać: tabliczek, księżek itp. zawsze można zobaczyć ale jak mówiłem niesądze żeby to coś dało czy wogule coś ci poleciało....

Nie polecam ci pakować do 100% w broni dwuręcznej,ponieważ tabliczki,książki i inne rzeczy dodawają ci do pożądanej umięjętności przez ciebię,lecz trzeba najpierw te rzeczy znależć.Książka jest u Lutero w górnym mieście(dodaje chyba 5%)kosztuje chyba 5000.Tabliczek trzeba szukać,ale do broni dwuręcznej dużo jest w Dolinie Budowniczych(Nowy Świat).Według mnie lepiej jest wydać dodatkowe punkty umiejętności na Alchemię,Umiejętności złodziejskie i wykuwanie magicznych mieczy niż na broń dwuręczną,a trzeba wydać dużo punktów żeby po 80% dopakować do nawet 85%,nie mówiąc już o 100%.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom