Brogar

Status
Zamknięty.

Zomin

Member
Witam. Mam problem z kilkoma misjami związanymi z Brogarem. Osobnik ten(jak i Rachela, której jak mniemam powinienem przynieść dowód na pobieranie haraczy.. który mam cały czas przy sobie) nie chce ze mną gadać. Nie da rady wyzwać go na walkę na arenę, a bez tego nie mogę zagonić wszystkich myśliwych do roboty, co coraz bardziej komplikuje sprawę.. Co mam robić? Szukałem odpowiedzi na moje pytanie niemal wszędzie i nie znalazłem nic, co mogłoby mi w tym pomóc.. Z góry, dziękuję.

ziolo1910

New Member
Po pierwsze, żeby udowodnić zbieranie haraczy musisz te haracze zebrać i z kasą iść do Racheli... a żeby Brogar z Tobą walczył musisz pokonać wcześniej wszystkich innych jego żołnierzy. Wtedy po krótkiej gadce (nie wiem jakie masz z nim relacje, ja miałem kiepskie) i kilku wyzwiskach możesz iść z nim na arenę:)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
-wystarczy że pogaasz z nim kilka razy a on sie zdenerwuje i powie że "moi chłopcy się tobą zajmą"
-pokonujesz 4 ludzi brogara (oni zaatakują cię gdy bedziesz koło nich)
-idziesz do brogara i walczysz z nim

a jeśli chodzi o haracz to tak jak kolega wyżej powiedział
zbierzesz od kazdego( z listy ) haracz i dasz brogarowi te pieniadze (lub dajesz racheli albo sobie zatrzymujesz) póżniej idziesz do racheli i powiesz że brogar otrzymał teraz pieniadze z haraczu i wracasz do brogara a on ucieknie a na koniec wracasz do racheli i powiesz że brogar uciekł i tak zajmujesz jego domek :) (PS.mozesz równiez powiedzieć estabanowi jak juz u niego będziesz że brogar dorabiał na boku i chciał go wykurzyć ze stołka i już go więcej nie zobaczysz chociaz rachela bedzie na ciebie wsciekla jak to powiesz estabanowi)

Zomin

Member
Rzecz w tym że wyczerpałem wszelkie opcje dialogowe.. Pozostała mi tylko możliwość nauki u niektórych osób z obozu, reszta milczy jak grób. Pokonałem już na arenie wszystkich oprócz Brogara. Być może to jakiś bug?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
dziwne mnie jego ludzie zaatakowali jak zacząłem go dręczyć(czyli ciagle wybierałem opcje co go denerwowały).......oraz pokonałem wszystkich oprócz brogara na arenie
pokonłeś wszystkich na arenie prócz brogara?

Zomin

Member
Owszem. Pisałem już o tym. Bogu dziękować, że quest nie jest konieczny do ukończenia wątku głównego.. Byłoby nieciekawie.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
dziwne mnie od razu atakował
a znalazłeś osobe która była odpowiedzialna za branie haraczu dla Brogara? (to ostatnie co mi przychodzi na myśl)

Zomin

Member
To również.. Moim zdaniem to po prostu parszywy bug. Zrobiłem co się dało, a i tak nic nie rusza.

Temat chyba do zamknięcia, dzięki wszystkim za chęci ;) .

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Dyskusja wyczerpana.Temat został z tego powodu zamknięty. Jeśli chcesz tu pisać, poproś moderatora o otwarcie tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom