Brak Konsoli Do Kodów

Status
Zamknięty.

Jakub z Askalonu

New Member
Witam serdecznie!
Gothica przechodzę po raz 4, teraz zaczyna się powolutku nudzić, chciałbym pobawić si kodami. Ale coś jest nie tak. Postępowałem wg kilu spotkanych instrukcji min po przez wpisane podczas gry -marvinmarvin, czy przez edycje pliku ge3.ini ale to nic nie dało - konsola po wciśnięciu ~ w ogóle się nie pojawia? Czy może być to spowodowane winodwsem? ( Vista) czy raczen nie ma to ni do rzeczy. - innych błedów nie spotkałem.

Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam!

wisnia

Member
Z niewiadomych powodów konsola na Viscie nie działa, wiec nie pobawisz się kodami. Zostały ci trainery(9999 HP itp. itd...)

Jakub z Askalonu

New Member
No chyba jednak nie do końca :) na starym laptopie, też z vistą nie ma tego problemu. Sprawdziłem przed chwilą. Czekam na dalsze odpowiedzi i pozdrawiam!

Wybaczcie za drugiego posta pod rząd, ale może to być coś istotnego - przed chwilą włączyłem notatnik, żeby sprawdzić czy ta Tydla w ogóle działa. I co się okazało - po naciśnięciu ` oraz shifta za pierwszym razem w ogóle się nie pojawiła. Dopiero za drugim razem, ale już podwójna (~~) czy może to związane z problemem w grze?

Vullin

Feainewedd
Wątpię, aby związane było to z problemem w grze, ponieważ mam identyczny problem. Mi również pojawia się tylko '~~', więc może trzeba po prostu poszperać w jakichś ustawieniach kompa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom