Brak dialogu z Gregiem po wybiciu obozu bandytów Dextera

adrian.lodz

New Member
Witam. Czy ma ktoś pomysł na aktywację dialogów z Gregiem? Wykonałem wcześniejsze zadanie ze skarbami dla grega. Byłem u Skipa dowiedzieć się gdzie ukrywa się dexter. Byłem u corda aby się dowiedzieć jak nazywa się ten przywódca bandytów. Poszedłem pogadałem z dexterem i wyszedłem aby oddać sprawozdanie Cordowi na temat zaginionego najemnika imieniem Patrick. Po jakimś czasie wróciłem do obozu dextera, i wytłukłem wszystkich używając deszczu ognia. Powinien się pojawić Greg, ale się nie pokazał. Jak stał przed farmą Onara tak stoi. Zero dostępnych dialogów. List zabrany Dexterowi mam cały czas w ekwipunku przeczytany. Nie wiem jak aktywować dialog z gregiem. Jakieś pomysły na aktywacje dialogów po zabiciu dextera, i w sprawie portalu magów wody? Pierwszy raz mi się to zepsuło. Wcześniej używałem również deszczu ognia w tym obozie, ale zawsze Greg pojawiał się wkurzony. Nie bardzo chce mi się przechodzić od nowa. Jakiś kodzik ktoś zna może na wywołanie dialogu? Na chwilę obecną nie mam żadnego dostępnego dialogu.

Do góry Bottom