Bo Tak, Na Początek

Eldoor

New Member

Pochodzenie: Dolny Śląsk, Lubawka (przy granicy Polsko - Czeskiej)lecz już niedługo.

Cel chwilowy: 5 postów, aby do Shoutbox'a się dostać ;)

Aspiracja: ogarnąć grafikę 3D i programowanie, stać się jednym z tych, co multimedialną rozrywkę zapewniają (tu mam problem, bo w okolicy jedynym tego pokroju osobnikiem jestem, więc motywacja jest słaba - nad czym ubolewam, ale się staram!)

Czym się zajmuję: Blender, C++, szkoła, i to, co mi do głowy przyjdzie

Muzyka: to, co w ucho wpadnie (niekoniecznie to, co popularne)

Gothic: pierwsza moja gra, którą przeszedłem w całości bez solucji i cheat'ów

Co mnie urzekło w Tej grze?
Fabuła, ścieżka dźwiękowa, grywalność, i inne aspekty, o których pisać już nie mogę ponieważ współlokator mnie sprzed laptopa odciąga ;)

I to tyle na początek..

Electric Dragon

Majster
Weteran
Welcome Everybody. Ładne CV, przestrzegaj zasad regulaminowych a będzie nam się dobrze powodziło. Zapraszamy do użytkowania tego forum jak i całego serwisu.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
pochodzenie się nie zmieni, niezależnie jak daleko od niego znikniesz. intryguje mnie płeć nieznana, ale zgaduję że męska ;o

Eldoor

New Member
pochodzenie się nie zmieni,
Fakt, mój błąd. Pochodzenia nie zmienię. Co do płci to strzał w dziesiątkę ( nie zachowałem ostrożności i dało się rozpoznać żem facet ;)
Pozatym, weekend się zaczyna, więc wreszcie będę miał chwilkę, aby sobie choć trochę pomodelować.
A oto moja nieszczęsna pierwsza pracka, jaką zrobiłem samodzielnie: Prosty pokój

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Everybody pomarańcze...wszyscy tańczą i ja tańczę xD

Witamy :)

Kacperex

KacŚpioszek
Fajnie zrobiona pracka. Najwazniejsze, że masz pasje i chcesz do czegoś dążyć. Efekty jak widzisz już są i to nawet niezłe, więc trenuj i ucz się w tym kierunku bo warto.
Widać trafił nam się jakiś sensowny user wśród tej chmary matołów.

łelkam.

Hadriell

New Member
Kacperex, mam nadzieję, że nie jestem jednym z tej chmary matołów. xD

A kolegę witam, ja również ledwo co się zarejestrowałem. :)

Eldoor

New Member
Dobra..
Przyznaję się bez bicia, że tego posta piszę tylko po to, aby do shoutboxa się dostać ;)

ALE przy okazji wspomnieć wypadałoby, że za modelowanie organiki się zabieram, więc jak coś sklecę, to pokażę ;)
Cóż... pozostaje jeszcze tylko wypracowanie na polski napisać i voila!
Dostęp do Blendera dopóki mnie nie odciągną od lapka ;)

Kanzaki

New Member
Nie obraź się lecz ten pokój mi przypomina graficznie pokój pewnej gry Sims :p Co do programowania sam się nim zająłeś czy w szkole cię z tym zapoznali? :D

Eldoor

New Member
Kanzaki ---> koleżanki też mi już mówiły, że meble do świata Simów mógłbym tworzyć... ;) programowanie - zaczęło się w gimnazjum, a w 2 LO gdy zaczęto nas uczyć c++ (do mat-inf-fiz klasy uczęszczam). Jak na razie są to banalne programy typu: "sprawdź czy podana liczba, jest liczbą pierwsza..." choć ostatnio udało mi się napisać taki jeden program co zamienia liczby z systemu dziesiętnego na binarny lub ósemkowy, i odwrotnie ;P Kończe już, bo mnie gonią xD

Edit: Simy bardzo fajna giera ;D

Kanzaki

New Member
Hehe tak myślałem że w szkole :p Lecz daleko trochę jesteście jeżeli chodzi o moją klasę ;) Co do koleżanek powiedz im że myślę tak samo :D

Eldoor

New Member
Lecz daleko trochę jesteście jeżeli chodzi o moją klasę ;)
Jeśli jakieś problemy by wystąpiły, w miarę możliwości mógłbym pomóc ;) (chciałem napisać: "wal śmiało" ale to jakoś tak z pewnymi czynnościami się kojarzy :D)

Sądzę, że koleżanki pewne siebie są, i jakieś tam zdanie wyrobione mają na temat mojej "twórczości" ;]

Fahrenheit

Pimpu?
Siemka, jeszcze cię nie powitałem, a widać, że trzeba. Jak na razie ty i Kanzaki jesteście jedynymi normalnymi wśród dołączających ostatnio świrów, którzy piszą posta i znikają :D

Kanzaki

New Member
Jeśli jakieś problemy by wystąpiły, w miarę możliwości mógłbym pomóc ;) (chciałem napisać: "wal śmiało" ale to jakoś tak z pewnymi czynnościami się kojarzy :D)

Chodziło mi o to że jesteście w tyle daleko według mojej klasy :p My z tydzień temu robiliśmy już bankomatowe programy z użyciem dziedziczenia :p Lecz programowanie nie jest moją mocną stroną ci powiem. Wolę jednak dokształcać się w dziedzinie grafiki ;)

Eldoor

New Member
Aha xD Moim priotytetem to też to nie jest. Wolę grafikę, choć mi do 3D programowanie może sie przydać na dalszych etapach ;)

Do góry Bottom