blad! nie da sie grac

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Czesc na wstepie przepraszam jesli taki temat juz byl, ja go osobiscie nie moglem znalesc. Mam duzy problem a mianowice jestem w jarkendarze i wykonalem juz wiekszosc misji mam szpon beljara i jak chce wrocic spowrotem przez portal to podczas wczytywania sie mapy gra mi wychodzi do windowsa nie sygnalizujac przy tym zadnego bledu
sad.gif
Mialem 3 saves w jarkendarze w tym jeden przed zabiciem Kruka probowalem przejsc przez portal i nic :/ przeinsatlowalem gre nic nie pomoglo
sad.gif
zrobilem formata tez nic :/ Jak byscie mogli mi pomuc byl bym wam bardzo wdzieczny.

windoo

Member
EEE nie wiem może podejdź do portalu zrób save i spróbuj przejść u qmpla gra po długim graniu się też czasem wyłącza przy ładowaniu mapki.

Shaki

Member
pewnie jakiś bug na płytce albo coś u ciebie nie gra w kompie

jak bug na płytce to odeslij producentowi (Czy coś takieg),a przyslą ci nową

albo zrób tak: przejdz przez przełęcz przed pojsciem do jarkendaru
żeby nie walczyć z orkami to idz tą jaskinią jak wyjdziesz bedziesz miał przed soba male wzniesienie beda tam 2 polne bestie a na beczce runa teleportacyjna.
gdyskonczysz w jarkendarze po prostu teleportuj się do GD a stamtąd idz do khorinis

jak coś pokręcilem to piszcie

Odydoz

Member
To niestety często się zdarza... już było wiele trakich problemów i jeszcze jak dotąd nikt nie udzielił na nią dobrej odpowiedzi :-/
ALE:
Czy miałeś kiedyś buga, że po pierwszym wyjęciu płyty NK i włożeniu ją jeszcze raz gra się nie uruchamiała? Ma to prawie każdy i rozwiązanie pewnie wziąłeś ze strony CDP. JAk pamiętasz, trzeba było edytowac pewien plik odpowiedzialny (chyba) za uruchamianie gry... obok niego jest plik o podobnej nazwie, może on odpowiada za wczytywanie pomiędzy lokacjami? Może go trzeba zedytować adekwantnie do tamtego pliku? Wątpię, by tak było, ale myslę, że to może zadziałć, ale na wszelki wypadek zrób jego kopię, bo może ci to rozwalić grę :/ Jeżeli nie miałeś buga z uruchamianiem gry i nie wiesz, jak się zeedytowało ten plik, to poszukaj odpowiedzi gdzieś na www.cdprojekt.info, a jeżeli to, co ci napisałem, nie pomoże, to napisz emila do CDP, po dwóch tygodniach powinni ci odpowiedzieć... chcoiaż pewnie będą radzic, żeby zainstalować najnowsze sterowniki, ale wątpie, żeby to miało cokolwiek wspólnego z twoim problemem.

R

ReZiWiz

Guest
tr

pewnie jakiś bug na płytce albo coś u ciebie nie gra w kompie
jak bug na płytce to odeslij producentowi (Czy coś takieg),a przyslą ci nową

Bugi na płycie nie istnieją. To napewno nie wina płyty, gdyż cała gra odpalana jest z dysku. Tylko uruchomienie wymaga płyty.

przejdz przez przełęcz przed pojsciem do jarkendaru
żeby nie walczyć z orkami to idz tą jaskinią jak wyjdziesz bedziesz miał przed soba male wzniesienie beda tam 2 polne bestie a na beczce runa teleportacyjna.
gdyskonczysz w jarkendarze po prostu teleportuj się do GD a stamtąd idz do khorinis. Jak coś pokręcilem to piszcie

Brawo. Grałeś wogóle w gothica? Bo runa teleportacji działa tylko na wybranym terenie. Tzn. Jeżeli posiadamy rune np. teleportującą do miasta portowego, to działa ona tylko w khorinis. Czyli jak byś siedział w Górniczej dolienie i próbował się teleportować do miasta portowego to gośc by mówił "To za daleko" czy coś w tym styklu. To samo stało by się, gdy owy petent chcialby teleportoać się z Jarkendaru do Górniczej Doliny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom